Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σάββατου 8 Ιανουαρίου

Το στρες δεν ήταν ποτέ ο καλύτερος σύμβουλος για θέματα αγάπης και έρωτα



ΚΡΙΟΣ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι’ αυτό φροντίστε να μετριάσετε και τις επιρροές που θα δέχεστε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες αρκεί και εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το τονωμένο ηθικό θα σας κάνει να αμύνεστε και να επαναστατείτε, όμως, πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί για να μην οδηγηθείτε στην υπερβολή και χάσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώνεται ο επαγγελματικός σας τομέας και θα σας προσφερθούν καινούριες ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να αναδυθείτε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διοχετεύστε την με τον καλύτερο τρόπο στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΛΕΩΝ: Καλυτερέψτε τις σχέσεις με τους γύρω σας, αλλά και με τον σύντροφό σας. Κατανοήστε τους άλλους και δώστε σημασία σε αυτά που σας λένε, για να μπορέσουν να σας ανοιχτούν και να σας στηρίξουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα δημιουργηθούν πολλά εμπόδια στα αισθηματικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και μόνο με ψυχραιμία θα βρείτε τις σωστές διεξόδους για να προχωρήσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα παρατηρηθεί μια αλλαγή στο κλίμα και μια σταδιακή έμφαση στις φιλικές και επιχειρηματικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση και τον εαυτό σας, όσο μπορείτε περισσότερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τον φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και φτάστε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού η επίτευξη αυτού που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε, έχει σκοπό να σας ταλαιπωρήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται βουνό, παρόλο που στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερε δυσκολίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούριες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Ερευνήστε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ό,τι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια που το άγχος και το στρες δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι σύμβουλοι για θέματα αγάπης και έρωτα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός