Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 12 Ιανουαρίου

Μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας σε ανούσια πράγματα



ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες που επικρατούν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σχέδια, τις σχέσεις σας και πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας για να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σας βοηθάει να προχωρήσετε σε κατακτήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, παρόλο που η μεγαλύτερη εύνοια θα είναι στον συναισθηματικό σας τομέα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα που είστε πιο τυχεροί, δοκιμάστε την τύχη σας βάζοντας κάποιους στόχους, για να μπορέσετε να κινηθείτε σταθερά, οργανωμένα χωρίς να οδηγηθείτε σε υπερβολές που θα φέρουν χάσιμο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαχθείτε από τα περιττά βάρη, ανοίξτε νέους δρόμους στο δημιουργικό σας πνεύμα και πάνω απ’ όλα φροντίστε να ακούτε την καρδιά σας.

 

ΛΕΩΝ: Να είστε προνοητικοί σε ό,τι θα αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένοι και να μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας σε ανούσια πράγματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και μετριάστε όσο μπορείτε τα ελαττώματα, που άτομα εμπιστοσύνης θα σας βοηθήσουν να τα εντοπίσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μπορείτε να πετύχετε πολλά, χωρίς να χρειαστεί να στριμώξετε κάποιους, αν και είναι απαραίτητο να συζητήσετε για όλα τα κακώς κείμενα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε κυριαρχικά παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας και προτιμήστε να ζυγίσετε και να εντοπίσετε εκείνα τα σημεία που δημιουργούν καθυστερήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο πιο πολύ γνωρίζετε τον εαυτό σας, τόσο πιο πολύ γίνεστε δημιουργικοί και αγαπάτε τη ζωή. Το περιβάλλον θα δείξει την πρόοδό σας και η ερωτική σας ζωή θα γίνει πλέον σημαντική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά θα διευθετηθούν, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σας και οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν, ώστε να κάνετε τις επιλογές σας και να ξέρετε που αξίζει να επενδύσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεχθείτε το πνεύμα ανανέωσης τηρώντας το μέτρο και χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα στο περιβάλλον σας, καθώς η περίοδος είναι μεταβατική, αλλά ευχάριστη.

 

ΙΧΘΥΣ: Επειδή θα διαπιστώσετε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό, μην τρομοκρατηθείτε με τις αλλαγές που θα υπάρχουν παντού, είτε τις αποφασίζετε εσείς, είτε άλλοι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;