Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 18 Ιανουαρίου

Έχετε δυνατότητες στην εργασία και στα προσωπικά σας, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας



ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά και προσωπικά σας ζητήματα θα είναι ραγδαίες, γι’ αυτό μην αφήσετε τη νευρικότητά σας να σας παρασύρει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα και αν περάσετε ανατροπές ή εμπόδια να σας βγουν σε καλό για τα μελλοντικά σας σχέδια, γι’ αυτό μην προτρέχετε να καταδικάσετε τα γεγονότα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως για λίγο να πελαγώσετε μπροστά σε κάποιες επιλογές που θα κληθείτε να διορθώσετε, αλλά η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχουν και απαιτητικά συγγενικά πρόσωπα και είναι πιθανόν να αυξηθεί το άγχος σας.

 

ΛΕΩΝ: Ορατές είναι οι προοπτικές κέρδους, ακόμα και αν σας παιδέψουν κάποιες από τις συνεργασίες σας, γι’ αυτό μη χάσετε την ψυχραιμία σας και μαζί με αυτήν και τις ευκαιρίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα, οπότε μην τα βάλετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας που δεν φταίνε σε τίποτα.

 

ΖΥΓΟΣ: Έχετε δυνατότητες στην εργασία και στα προσωπικά σας, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ανταποκριθείτε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας αποδυναμώσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες προσπάθειές σας θα αποδώσουν λίγο αργότερα από το αναμενόμενο καθώς επικρατεί αρκετή ρευστότητα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας δυσαρεστήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε καινούριες βάσεις κέρδους κυνηγώντας την ουσία, έστω και αν κάποια πράγματα ή πρόσωπα σας εκνευρίζουν και σας αποσυντονίζουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ένστικτο αυτοσυντήρησης και το μυαλό σας θα δουλέψουν ικανοποιητικά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων αποφεύγοντας τα λάθη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν υπάρχουν τα κακώς κείμενα που θίγουν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις, σκεφτείτε πως ίσως έτσι πρέπει να γίνει για να ξέρετε πού βαδίζετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι εντάσεις που θα υπάρχουν στις συνεργασίες αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σας, θα είναι ενοχλητικές, γι’ αυτό μη θεωρήσετε τίποτα και κανέναν δεδομένο, ακόμα και αν θα υπάρχει κέρδος.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.