Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 26 Ιανουαρίου

Διορθώστε ό,τι δεν σας εκφράζει και δεν σας ικανοποιεί



ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να σεβαστεί τις ανάγκες σας, αφουγκραστείτε και εσείς τις δικές του. Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που δεν σας βοηθούν να ξεχάσετε. Θα αρχίσετε να νιώθετε ερωτικοί, ώστε να ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και να έχετε σημαντική εξέλιξη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να καλύψετε άμεσα τις καινούριες σας επαγγελματικές ανάγκες. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα προβλήματα μπαίνουν στην άκρη και η ψυχολογία σας θα είναι απόλυτα ικανοποιητική, για να προχωρήσετε σε κατακτήσεις.

 

ΛΕΩΝ: Ζητήστε από τον σύντροφό σας, να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας, που επικροτούν τις προσπάθειές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπερασπιστείτε κάποιο φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στον σύντροφό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους που έχετε κοινούς στόχους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τις απόψεις που έχετε, πείτε τες με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε. Μην επιτρέψετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διορθώστε ό,τι δε σας εκφράζει και δεν σας ικανοποιεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα που δείχνετε, θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφοσιωθείτε σε μια καινούρια δημιουργική ενασχόληση, που θα σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο. Μη διαλαλείτε τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, πριν προχωρήσουν σε εξελίξεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Με τη στάση σας επιφέρετε νέες ισορροπίες στη σχέση που σας ενδιαφέρει.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ