Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 31 Ιανουαρίου

Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές



ΚΡΙΟΣ: Προωθήστε τα οικονομικά σας, αλλά όχι και τα σχέδιά σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας και αφήστε για αργότερα τους μεγαλεπήβολους στόχους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει τακτοποιήστε θέματα που θα αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το κλίμα στον χώρο της εργασίας σας θα είναι φορτισμένο με αποτέλεσμα οι προστριβές με τους συνεργάτες σας να είναι πιθανές να φέρουν ρήξη ανάμεσά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανένα είδους ρίσκο.

 

ΛΕΩΝ: Οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό σας τομέα. Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσει η αρμονία και το ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θέλετε να εκθέσετε τις ιδέες σας, ώστε να μην προσβάλετε τους συνεργάτες σας με παρακινδυνευμένες κινήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλλιεργήστε αυτές που θεωρείτε καλύτερες και αποδοτικότερες ως επαφές και προσεγγίστε τες χωρίς προκαταλήψεις, έχοντας αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε στις επιμέρους νοοτροπίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες, ώστε ο καινούριος μήνας να σας βρει ανανεωμένους, δυνατούς και έτοιμους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια που τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα. Ψάξτε και εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που θα κλείσετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας και αποφύγετε να είστε βιαστικοί ή παρορμητικοί. Δημιουργήστε καινούριες στρατηγικές για να μπορέσετε να έχετε επιτυχή ανάκαμψη των οικονομικών σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου