Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 13-20/2

Κλείστε τα αυτιά σας σε κακόβουλα σχόλια που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα



Στις 14 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, ξαναφέρνοντας τις χαμένες ισορροπίες και βοηθώντας σας να απομακρυνθείτε απ’ ό,τι σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να προσεγγίσετε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Κλείστε τα αυτιά σας σε κακόβουλα σχόλια που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, εκτός απ’ το να σας χαλάσουν τη διάθεση και βάλτε πλώρη για να προσεγγίσετε τα όνειρά σας με όποιο τρόπο μπορείτε καλύτερα. Στις 16 η Πανσέληνος στον Λέοντα, φέρνει αναστάτωση σε συναισθηματικό επίπεδο και μεγάλες αλλαγές. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στον δρόμο σας, αλλά θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι είναι για εσάς και να τις αρπάξετε. Εμπιστευτείτε άτομα που βρίσκονται κοντά σας και σας έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι σας αγαπούν και βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίζουν. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο σε σύνοδο με τον Άρη στον Αιγόκερο, αυξάνει τον ερωτισμό, την τρυφερότητα και την αγάπη με αποτέλεσμα να καλυτερεύουν οι προσωπικές σας σχέσεις. Στις 18 με τον Δία στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κοιτάξτε μπροστά στο μέλλον. Προχωρήστε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα, αλλά να θυμάστε πως η πρωτοτυπία θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Προστατέψτε τα δικαιώματά σας για να μην αφήσετε στους άλλους περιθώρια να τα καταπατήσουν. Φανείτε προνοητικοί στην επιλογή που θα κάνετε για να διαλέξετε συνεργάτες. Βάλτε τάξη στη ζωή σας και στον συναισθηματικό σας τομέα. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, που μπορούν να σας αποδώσουν τα μέγιστα. Μην αγχώνεστε για πράγματα που δεν εξαρτώνται από εσάς τους ίδιους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μαζέψτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια. Με ψυχραιμία θα βρείτε σωστές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Η νευρικότητα και ο εγωισμός, θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και θα σας απομακρύνουν από τις ανάγκες και τα θέλω σας. Φιλικό σας πρόσωπο, θα εκδηλώσει για εσάς συναισθήματα που μέχρι τώρα δεν είχατε αντιληφθεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας και αρχίστε να τους υλοποιείτε. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κλείσετε συμφωνίες. Θα αυξηθεί κατά πολύ και η γοητεία σας, για να μπορείτε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Άτομα κύρους δείχνουν έτοιμα να σας στηρίξουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίστε να κάνετε όνειρα και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να τους δώσετε αληθινή μορφή. Αναμένονται αρκετές αλλαγές που δεν πιστεύατε ότι μπορούσαν να γίνουν. Πλησιάστε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και λύστε τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ σας. Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, αλλά πρέπει να είστε και κάπως επιφυλακτικοί.

 

ΛΕΩΝ: Μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες που θα σας απογοητεύσουν και θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Οι εντάσεις και οι προστριβές στον εργασιακό χώρο θα μειωθούν στο ελάχιστο. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συναντήσεις, που θα σας επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων χωρίς να σας πιάνει ο συνηθισμένος σας πανικός. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας κάποιο επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναπτύξτε τα επιχειρήματά σας, για να καταλάβουν οι άλλοι τι ζητάτε και τι περιμένετε. Μην ανοιχτείτε συναισθηματικά καθώς η πιθανότητα να απογοητευτείτε θα είναι μεγάλη. Κινηθείτε ευέλικτα και έχοντας κάποια στρατηγική έτοιμη για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μυστικά σχέδια ή συμφωνίες θα έχουν τύχη, μόνο αν έχετε οργανωθεί σωστά. Βγείτε έξω και διασκεδάστε ή καθίστε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά της επιλογής σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους, με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος. Αφήστε των έρωτα να μπει τη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες. Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα. Ο ερωτισμός δεν θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Η βδομάδα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιον τομέα εσείς επιθυμείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να πετυχαίνετε με ευκολία αυτά που θέλετε. Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε. Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα και αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που έχει. Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βδομάδα αναπροσαρμογών στις σχέσεις και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν είτε είναι μέσα στον κοινωνικό, είτε στον επαγγελματικό χώρο. Η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας για να μην ενεργοποιήσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημά σας. Μην αμελήσετε και αδιαφορήσετε τα σημάδια, για να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την αισθητική σας εικόνα που θα είναι καλή για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Προωθήστε τα εργασιακά σας θέματα, ετοιμάζοντας το έδαφος, κάνοντας τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και προσέχοντας ακόμα και τις λεπτομέρειες. Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά τόσο προς το σύντροφό σας , όσο και προς τα άτομα της οικογένειάς σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Είστε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας θα είναι αρκετές για να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες. Οι αλλαγές θα σχετιστούν πρωτίστως με τις επαγγελματικές εξελίξεις που δε θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, αλλά αν κάνετε υπομονή στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός