Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 27/2 έως 6/3/22

Η βδομάδα είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να γίνετε περισσότερο γοητευτικοί



Στις 2, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα καλά κρυμμένα. Κρατήστε τις ισορροπίες και μην παρασυρθείτε στη δίνη της φαντασίας για να μη γίνετε θύματα των άλλων. Συντονιστείτε με την καθημερινότητα, δείτε τι συμβαίνει γύρω σας και πάρτε αποφάσεις βασιζόμενοι στη λογική. Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας, απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις, ακόμα και ανθρώπους, και κοιτάξτε κατάματα το μέλλον σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, σας θυμίζει πως πρέπει να φερθείτε με υπευθυνότητα και περισσότερη σοβαρότητα σε ό,τι σχετίζεται με τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και με δημόσιες υπηρεσίες. Στις 3 ο Άρης στον Αιγόκερο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, επιβάλλεται να ανοίξετε έναν νέο κύκλο σε κάποιον τομέα της ζωής σας, αφού πρώτα σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε μια απόφαση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συνεργασίες και επενδύσεις που θα σας αποφέρουν κέρδη. Στις 5 ο Ήλιος στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Δία στους Ιχθύς, σας δίνει προστασία για να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα και τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές.

ΚΡΙΟΣ: Δείτε λίγο τις προσωπικές σας ανάγκες και δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο εύθικτοι και να στενοχωριέστε στις κριτικές που σας γίνονται. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια μικρή κινητικότητα, για να εξυπηρετηθείτε στην κάλυψη των άμεσων αναγκών σας. Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Εκ των υστέρων θα κριθούν, αλλά θα σας είναι αρκετά χρήσιμες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας. Τα απίστευτα αποθέματα δύναμης που έχετε, σας επιτρέπουν να ανταπεξέλθετε επάξια στις δυσκολίες. Θα καταφέρετε να νικήσετε επαγγελματικές αναμετρήσεις ή να ηγηθείτε κάπου. Προχωρήσετε σε επενδυτικές κινήσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες. Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος που θα δώσουν τη δυνατότητα μια μεγαλύτερης μελλοντικής παροχής. Φροντίστε να εξασφαλίσετε ευνοϊκούς όρους για το επαγγελματικό σας μέλλον. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας μια που τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε ως τώρα. Πάρτε νέες αποφάσεις που θα είναι βασισμένες στην εξωτερική πραγματικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οδηγήστε τον εαυτό σας και τα όποια συμφέροντά σας σε μια συγκεκριμένη εξέλιξη και αν χρειαστεί προβείτε σε δεσμεύσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας επιβάλλουν. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Τα έξοδα θα σας θορυβήσουν, αλλά δεν θα βρεθείτε σε θέση που να πρέπει να ανησυχείτε.

 

ΛΕΩΝ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε. Επικοινωνιακά θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Το ένστικτο αλλά και το ψυχικό σας σθένος, θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη, για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας. Στην αρχή της βδομάδας ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάζει μια στασιμότητα. Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο θα φέρουν επεκτάσεις. Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΖΥΓΟΣ: Η βδομάδα θα δοκιμάσει την καριέρα και τις βασικές σας σχέσεις. Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά συμφέροντα, με προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς. Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, χωρίς να ξεχνάτε να προβάλετε τα κρυφά σας ταλέντα. Υποχρεούστε να εστιάσετε την προσοχή σας στα κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Μειώστε εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μην προκληθούν νέες απώλειες άψυχες ή έμψυχες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζωπυρώνετε η δημιουργικότητά σας και σας βοηθά να κάνετε επεμβάσεις εκεί όπου θα κριθούν αναγκαίες. Μάθετε να είστε δίκαιοι και θετικοί στην αξιοποίηση των επαγγελματικών σας σχέσεων. Η βδομάδα είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να γίνετε περισσότερο γοητευτικοί προς τους άλλους. Αναπτύξτε καινούριες σχέσεις ή αποκαταστήστε μια παρεξήγηση σε ήδη υπάρχουσα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούριοι στόχοι, κοινωνική πρόοδος, και επαγγελματικές διευθετήσεις που θα καταλήξουν σε επιτυχίες είναι το πρόγραμμά σας, οπότε δεν έχετε λόγο να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε. Ξεχωρίστε μέσα στο πλήθος και επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, χωρίς να ξεχνάτε τους καλούς σας τρόπους. Οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μιας αισθηματικής προσδοκίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικεντρωθείτε στα θέλω σας και αναζητήστε τακτικές για να προωθήσετε τις ευκαιρίες για την εξέλιξή σας. Μεριμνήστε τις οικογενειακές σας καταστάσεις που πρέπει να συντονίσετε, για να μη φρενάρουν τις προσωπικές σας βλέψεις και κυρίως για να μη σας δημιουργήσουν προβλήματα. Εναντιωθείτε σε πρόσωπα του σπιτιού σας που παρεμβαίνουν στη ζωή σας, δημιουργώντας εντάσεις και ευθύνονται για τις διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε προνοητικά υπολογίζοντας σωστά όρους και συνέπειες επεκτατικών κινήσεων. Η σοφή διαχείριση θα είναι σωτήρια για τις μετέπειτα κινήσεις σας και το επαγγελματικό σας μέλλον. Οι αποδείξεις που θα πάρετε για το ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι θα είναι περισσότερες απ’ ό,τι περιμένατε. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες στιγμές για τις κοινωνικές σας σχέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Αρκετές ευκαιρίες θα υπάρχουν και στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες, θα ευνοούν τα σχέδιά σας. Ακόμα και μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που ναι μεν θα σας αναστατώσει, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Εάν έχετε ανακαλύψει τις πραγματικές σας ανάγκες, τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα