Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 3 έως 10/4

Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που δε σας οριοθετούν, αλλά απλώς σας καταπιέζουν



Στις 5 ο Άρης στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνουν βιαιότητα, κούραση και άγχος. Η ψυχολογία σας θα πέσει και η αισιοδοξία σας θα μειωθεί αισθητά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην γκρινιάζετε συνεχώς. Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς, στην καλύτερή της θέση, αυξάνοντας το συναίσθημα και βάζοντας τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Δημιουργεί νέες ελπίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φαντασία και βγάζει στην επιφάνεια καλλιτεχνικά ταλέντα. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο,  γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Εκμεταλλευτείτε τη θέση της Αφροδίτης για να χαράξετε τον δρόμο προς την ευτυχία, αποβάλλοντας αρνητικές επιρροές που κάποιες στιγμές θα προκαλούνται από την Παρθένο που βρίσκεται απέναντι εκλογικεύοντας ό,τι νιώθετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο κρίνεται σκόπιμο να είστε εγκρατείς σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), όπως και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος). Στις 10 ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, αλλάζει τη συμπεριφορά σας και η νευρικότητα που θα σας διακρίνει θα απομακρύνει από κοντά σας ορισμένα άτομα.

Pixel

 

ΚΡΙΟΣ: Η γλυκύτητα μπορεί να σας ανοίξει και τις πιο ερμητικά κλειστές πόρτες της καρδιάς του έτερον σας ήμισυ. Αφού κατά βάθος είστε τόσο ευαίσθητοι και τρυφεροί, σταματήστε να το παίζετε σκληροί και προσφέρετε απλόχερα τα χάδια σας. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε προς το πρόσωπό του θα αγγίξει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του και θα φτάσετε στο σημείο να γίνετε ο ένας ο καθρέφτης του άλλου.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η απογοήτευση που τελευταία ήταν το κυρίαρχο συναίσθημά σας, δίνει τη θέση της σε ευχάριστα και αισιόδοξα συναισθήματα. Θα υπάρξουν άτομα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας και θα τονώσουν την περηφάνια σας. Κάντε την επανάστασή σας και διεκδικήστε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που δε σας οριοθετούν, αλλά απλώς σας καταπιέζουν.

Pixel

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανώστε καλύτερα τη ζωή σας και μην εμποδίzετε άλλες αξίες σας να αναπτυχθούν. Τα καινούρια πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σας, σας θυμίζουν πως πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας για να αποδώσουν θετικά οι προσπάθειες του επαγγελματικού σας χώρου. Εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες που θα πάρετε, προσέχοντας τις υπερβολές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακαλύψτε τις ανεκπλήρωτες ανάγκες και επιθυμίες σας και παλέψτε να καλύψετε τις περισσότερες. Βάζοντας τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα καταλήξουν ιδιαίτερα εφησυχαστικά για εσάς. Τα ξαφνικά ξεσπάσματα μπορείτε να τα επαναλάβετε μια φορά ακόμα, αλλά μετά όχι. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι υποχρεωμένα να υπομένουν τη συμπεριφορά σας και δεν ευθύνονται για ό,τι σας συμβαίνει.

 

ΛΕΩΝ: Οι απερισκεψίες μπορούν προκαλέσουν αναστάτωση ή καθυστέρηση στα σχέδιά σας. Πριν τελειώσει η μέρα θα σας απασχολεί ο οικονομικός τομέας. Φροντίστε να επανέλθετε σύντομα στους ρυθμούς που είχατε προγραμματίσει, πριν χαλάσετε το πρόγραμμά σας. Λειτουργήστε πιο συντροφικά ή κάντε τουλάχιστον μια προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι προκλήσεις που θα δεχθείτε θα είναι για εσάς ένα ευχάριστο διάλλειμα αλλά και ένας έλεγχος στη σταθερότητα των αποφάσεών σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων σας, θα πρέπει να είναι πιο οργανωμένες, για να μη χρειαστεί να ακυρώσετε ό,τι θα απαιτεί μεγάλη σωματική αντοχή. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε κάτω από τον έλεγχό σας. Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας. Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα  αισθανθείτε πως είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον εαυτό σας σε ανώδυνες διαδρομές. Κάντε αποδεκτές τις αδυναμίες σας, γιατί το να καταφέρετε τα ακατόρθωτα θα σας γίνει ασήκωτο φορτίο. Για να ελαφρύνετε ψυχολογικά δεχθείτε πως δεν γίνεται να περνούν όλα από εσάς. Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας. Εκτιμήστε τον προσωπικό σας χρόνο για να αισθανθείτε αυτάρκεις και ασφαλείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρακάμψτε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, μια που συγκεκριμένα άτομα θα δίνουν την υποστήριξή τους, όμως, να μην ξεχάσετε να κάνετε τους απολογισμούς σας. Η ανταπόκριση που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε το άνοιγμα της ψυχής του, με τρυφερότητα και αγάπη. Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας γιατί θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες. Η συναισθηματική φόρτιση πιθανώς να εκδηλωθεί με εσωστρέφεια και ευθιξία. Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος που θα εξελιχθεί σε πάθος. Τα μικροπροβλήματα του επαγγελματικού τομέα, θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια. Επωφεληθείτε από ορισμένες συνεργασίες σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέχετε τις συνεργασίες σας και φροντίστε τα πάντα να είναι καθαρά. Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε την εργασία σας και μην αφήσετε τα πάντα στην τύχη. Οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν καλύτερες οικονομικές υποδομές. Φροντίστε άμεσα εργασιακά θέματα που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό. Κατευθύνετε προσεκτικά τους στόχους σας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Εκφράστε τον ψυχικό σας δυναμισμό σε άτομα που μπορούν να σας βάλουν σε μια διαδικασία θετικών σκέψεων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εσείς οι αδέσμευτοι όμως, είστε τελείως ανέμελοι και φλερτάρετε ασύστολα έχοντας τη συνείδησή σας ήσυχη. Δεν είναι  κακό αρκεί να μη σας κάνει να φοβάστε κάθε είδους δέσμευση, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε καταπιέζετε τον εαυτό σας. Εάν ακόμα είστε σε αναζήτηση συντρόφου μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Η άποψη πως και σε μοναστήρι να κλειστείτε θα έρθει να σας βρει, ακούγεται ωραία, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το συναίσθημα και η λογική θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στις αναζητήσεις σας. Χαρίστε στον εαυτό σας το προνόμιο να επιλέγετε εσείς για εσάς αυτά που θέλετε και όχι οι άλλοι. Η ψυχική σας δύναμη είναι μεγάλη και μπορεί να γίνει ανατρεπτική όποτε το θέλετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

CELEBS

Σωτήρης Κοντιζάς - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με casual look στο Κέντρο

Πού απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τους δύο σεφ;

SINGLES

Γιατί μπορεί ένας άντρας να το βάλει στα πόδια αφού κοιμηθεί μαζί σου;

Για να μη μείνεις με την απορία υπάρχουν 8 τουλάχιστον καλοί λόγοι