Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 12 Απριλίου

Με κακή ψυχολογία δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις



ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις. Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει, το συντομότερο δυνατόν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή που λέτε σε άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας. Κινηθείτε μόνοι σας και μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν αυτά που αξίζετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε οικονομικές υποθέσεις που είναι σε κρίση. Σιγουρευτείτε για αυτούς που σας περιβάλλουν, προτού βρεθείτε εκτεθειμένοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είστε πιο φυσιολογικοί στις ενέργειές σας, αφήστε να δουλέψει μπροστά η λογική σας. Αναζητήστε καλύτερες παρέες αν θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικά στον χώρο σας.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο, ώστε να ζήσετε μια φλογερή συναισθηματική σχέση. Προβείτε σε γενικές εκκαθαρίσεις και μην αφήνετε καταστάσεις να νοσούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι βεβιασμένες κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, χειριστείτε πρακτικά τις γνώσεις και τα ταλέντα σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Ανανεώστε τις φιλίες και τις επαφές σας, με ανθρώπους που σας εκφράζουν και σας ταιριάζουν. Δεν πρέπει να μπείτε σε σκέψεις, εξαιτίας μιας κατάστασης από το παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με κακή ψυχολογία δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, εάν αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να πάρει τον πρώτο ρόλο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λύστε οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά θέματα, πριν φτάσουν στο απροχώρητο. Μη διασκορπίζετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις εδώ και εκεί, γιατί θα τις χρειαστείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην επαναλαμβάνεστε στα ίδια και στα ίδια και πνίγεστε στις υλικές υποχρεώσεις, οργανωθείτε, γίνετε πρωτοποριακοί και θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούρια πρόσωπα έρχονται κοντά σας και αυξάνετε η κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες που στην αρχή τους δε θα δείτε το τι μπορούν να σας προσφέρουν στο μέλλον.

 

ΙΧΘΥΣ: Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ενισχυμένη, αλλά φαίνεται πως η ευχαρίστηση που θα παίρνετε δεν θα μπορεί να αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς να είσαι πιο ευτυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ρωτήσαμε τι λένε τα άστρα για το πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς να είσαι πιο ευτυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ρωτήσαμε τι λένε τα άστρα για το πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι