Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 16 Απριλίου

Διορθώστε όσο μπορείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας



ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλετε και μην εγκλωβίζεστε στα δήθεν των άλλων. Διορθώστε όσο μπορείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δεν σας αφορά, για να μην παρεξηγηθείτε αργότερα. Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα, έχει κουράσει τον σύντροφό σας. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και δημιουργείτε συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας, για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε τώρα που μπορείτε τα περιθώρια για να γλυκάνετε τη σχέση σας και να συμφιλιωθείτε.

 

ΛΕΩΝ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δεν θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε να σας βοηθήσουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί έτσι θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα στην εργασία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από τους εγωισμούς. Κινηθείτε από μόνοι σας και μη ζητάτε μονίμως τη συμπαράσταση των άλλων σε ό,τι θέλετε να κάνετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να εμπλέξετε στη ζωή σας, άτομα που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα. Εάν οι πηγές εσόδων που έχετε ανακαλύψει έχουν στερέψει, ξεκινήστε πλάνα για να βρείτε καινούριες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε την τέλεια σχέση. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε ως τώρα να ξεπεράσετε. Όσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείτε με θάρρος. Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, απ’ το να χάνετε ευκαιρίες. Μην κουράζετε άλλο το νευρικό σας σύστημα με ψυχολογικές μεταπτώσεις που δεν σας βοηθούν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner