Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτη 21 Απριλίου

Βγάλτε από τη ζωή σας ό,τι παλιό και φθαρμένο υπάρχει και δεν σας προσφέρει τίποτα, εκτός από πίκρα



ΚΡΙΟΣ: Εάν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές. Κάντε ένα βήμα πίσω και συμβιβαστείτε, για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική σας συζήτηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε να πείτε τις ιδέες σας χωρίς να εκβιάζετε και να πιέζετε καταστάσεις. Λύστε ένα πρόβλημα που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει αρκετά, με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποσχέσεις που ξέρετε καλά ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε. Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από τους άλλους, προβάλετε τις ικανότητές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πιέσετε το σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που λέτε. Μια προσωπική σας σχέση, θα ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα δεν φανταζόσασταν.

 

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας επιβαρύνουν και δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όπως φαίνεται θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα.

 

ΖΥΓΟΣ: Μια καινούρια διαμορφούμενη κατάσταση, θα αλλάξει πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι ερωτικές σας ατασθαλίες σας, ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διαφορά απόψεων που έχετε σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία. Μη βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω στον σύντροφό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαμορφώστε νέο τοπίο στη ζωή σας, ασχολούμενοι με θέματα που θα σας αρέσουν και θα σας συναρπάζουν. Για να νιώσετε καλά και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν. Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε μια υπόθεση που οι γύρω σας την έχουν αποκλείσει ως πολύ δύσκολη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απέναντι σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που σας καταπιέζουν, να είστε λιγότερο ανεκτικοί. Ίσως ακόμα δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε σοβαρά θέματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των γύρω σας. Βγάλτε από τη ζωή σας ό,τι παλιό και φθαρμένο υπάρχει και δεν σας προσφέρει τίποτα, εκτός από πίκρα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.