Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 23/4 έως 1/5/22

Ξεκινήστε την επαν_άστασή σας απέναντι σε ό,τι σας βαραίνει



Στις 29 ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που θα σας προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια. Επανεξετάστε τους στόχους σας χωρίς βιασύνες και συνειδητοποιήστε τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να πετύχετε. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας πνίξει, αλλά αντισταθείτε σθεναρά για να πετύχετε στην πορεία. Ενδέχεται προσωπικές σχέσεις ή βαλτωμένες συνεργασίες να φτάσουν στο τέλος τους. Στις 30 πραγματοποιείται Μερική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ταύρο και θα υπάρξει αναστάτωση στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και κόντρες που θα σας αποσυντονίσουν και θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε την κρίση, καθώς τις μέρες γύρω από την έκλειψη δεν πρέπει να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να πάρετε αποφάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε σύνοδο με το Δία στους Ιχθύς, σας ωθεί να καλύψετε τον χαμένο χρόνο στα σχέδιά σας και ταυτόχρονα να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Η αναθεώρηση κάποιων δεσμεύσεων είναι αναμενόμενη και αναγκαία. Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Βάλτε σε άμεση εφαρμογή κάποια σχέδιά που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η επικοινωνία σας θα προσκρούσει σε αρκετά εμπόδια και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι. Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο. Μην αφήσετε μια σας κίνηση να καταστρέψει ότι έχετε χτίσει με κόπο και προσπάθειες χρόνων. Θα απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να ξεφύγετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διλήμματα, προβληματισμούς και αρκετά εμπόδια θα συναντήσετε στον δρόμο σας. Συνδυάστε την αντίληψη με την πείρα σας, προσπαθώντας να είστε προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες. Η ψυχολογική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό φροντίστε να είναι θετική. Οι αλλαγές σχεδίων θα σας μελαγχολήσουν και θα φορτίσουν το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Επικεντρωθείτε στο παρόν και εκμεταλλευτείτε πιο σωστά τις δυνατότητες που έχετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τις κατάλληλες διεργασίες μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε σε πρακτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προκαλέστε τον εαυτό σας ερχόμενοι αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας αισθήματα. Αποκτήστε μια σαφέστερη ιδέα σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας. Η ανάγκη σας για διασυνδέσεις, δημιουργεί επαφές με ανθρώπους που θα μπορείτε να επικοινωνείτε σωστά.

 

ΛΕΩΝ: Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, κάνοντας απογραφή των πράξεων σας. Αρχίστε να αλλάζετε τον τρόπος σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε. Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας. Ίσως διαπιστώσετε πως ορισμένες πεποιθήσεις σας, είναι ανασταλτικές για την πρόοδό σας. Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες σχέσεις σας και από πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύεται σημαντικά η αισιοδοξία σας, αλλά και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας. Ξεκινήστε την επανάστασή σας απέναντι σε ό,τι σας βαραίνει, λαμβάνοντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ, αλλά αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί θα υπάρχει αρκετή δόση άμιλλας και ανταγωνισμού.

 

ΖΥΓΟΣ: Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε τόσο εσείς και οι άλλοι και δεχθείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί. Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια που μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους. Οι επιτυχίες που θα έχετε μικρές ή μεγάλες, θα καθορίσουν το μέλλον σας. Προχωρήστε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Σκέψεις και λόγια συνεργατών σας, θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Βάλτε όρια που εσείς θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές στις οικονομικές σας υποθέσεις. Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, βοηθώντας στην κοινωνική σας εξέλιξη. Είναι μια καλή ευκαιρία για να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταναλώστε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας με τέτοιον τρόπο ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας. Μια που ούτε η κούραση, αλλά ούτε και το άγχος θα είναι λίγο, οργανώστε τον χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας μία-μία και οριστικά. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις, εκεί που η φαντασία σας καλπάζει. Δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποτραβηχτείτε από τα κοινά για να χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Μέσα από τις πραγματικές σας σχέσεις και τα αγαπημένα σας άτομα, θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν καινούριους δρόμους και θα αποκτήσετε την υποστήριξη των φίλων σας, που τον τελευταίο καιρό ζητούσατε διακαώς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκινήστε μια συνεργασία ή να βάλετε μπροστά έναν από τους στόχους σας. Φανείτε συνεπείς και προνοητικοί τις στιγμές που μπορείτε και περιορίστε τις καθημερινές σας σπατάλες. Τα συμφέροντά σας έχουν δεχτεί ήδη μια επίθεση και έτσι υποχρεώνεστε να κάνετε μερικές απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Πρέπει να αγωνιστείτε για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι πιθανότητες ενίσχυσάς σας θα είναι αρκετές, για να μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας. Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αλλά εάν λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας. Μην ασχοληθείτε καθόλου με ένα συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.