Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 2 έως 8/5

Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες



Στις 2 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους που θεωρείται σπίτι του και βρίσκεται σε κυριαρχία, βοηθώντας σας να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Θα ξεπερνάτε πιο εύκολα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω, ενώ η ευστροφία και η ταχύτητα θα έχουν την πρώτη θέση σε ό,τι διαλέξετε να κάνετε. Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Στις 5 ο Ήλιος στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί ξαφνικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν οι προϋποθέσεις για να ακολουθήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Στις 7 ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας.

Pixel

 

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μη δημιουργείτε εντάσεις, που θα φέρουν καινούριους προβληματισμούς στη ζωή σας. Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας. Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλλει, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλετε τις φωνές. Ίσως χρειαστεί να διακόψετε κάποια σχέση που κρύβει μια συνομωσία που υπάρχει σε βάρος σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε καινούριες πόρτες στη ζωή σας. Προβλέπεται να είστε πολύ ελκυστικοί και να έχετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Προσπαθήστε να μην είστε υπεροπτικοί, γιατί η αλαζονεία δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς. Αλλάξτε νοοτροπία για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο για την ερωτική σας ζωή.

Pixel

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί μέχρι τώρα να επιζητούσατε τη χαρά της ανεξαρτησίας, όμως, ήρθε ο καιρός να την περιορίσετε και να την αντικαταστήσετε με τη χαρά που θα σας δώσει ένας καινούριος έρωτας. Όπως και να έχει οι ευκαιρίες για να δώσετε περισσότερο χρώμα και ένταση στην ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετές. Από εσάς θα εξαρτηθεί τι θα κάνετε για να επωφεληθείτε τις συγκυρίες και να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες συνθήκες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως παραξενευτείτε και οι ίδιοι με την επιθυμία που θα νιώσετε να κάνετε μια σχέση, αλλά αυτό που θα σας οδηγήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο ερωτικά, είναι πως υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής σας που πρέπει να καλύψετε και είναι παραμελημένο από την πλευρά σας. Δεν αποκλείεται να σας ταρακουνήσουν μερικά γεγονότα εσάς τους δεσμευμένους, τα οποία θα συμβάλουν ώστε να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας.

 

ΛΕΩΝ: Μην μπερδέψετε τις παλιές με τις νέες τακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε. Δημιουργήστε ένα κλίμα εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σας για να υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις στο μέλλον. Οι σωστές εξηγήσεις θα κατευνάσουν τα νεύρα και των δυο σας και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα γίνουν σας ένας μήνας του μέλιτος. Φροντίστε να βρείτε καινούρια διαδρομή που θα σας οδηγήσει στη νίκη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι ολοφάνερο ότι δεν θέλετε να αγγίξετε κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σας με σκοπό να διατηρήσετε τις ισορροπίες, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας. Μη φοβάστε να το κάνετε γιατί το ζητούμενο στην παρούσα φάση που βρίσκεστε είναι να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να ξεπεραστεί ό,τι θυμίζει ανάμεσά σας μάχη.

 

ΖΥΓΟΣ: Τα γεγονότα της βδομάδας θα συνδεθούν άμεσα με την υλική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια και το πώς αυτή θα καλυφθεί. Πρέπει να προσέξετε τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται γύρω σας και να επιστρατεύσετε όσα αποθέματα δύναμης έχετε, για να βγείτε νικητές στις καταστάσεις. Καταπολεμήστε την ασάφεια και αποφύγετε να φορτωθείτε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν αντέχετε. Μην αγνοείτε τα σήματα κινδύνου που σας κάνουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάψτε να πιστεύετε ότι είστε υπεράνθρωποι γιατί ενδεχομένως να γευθείτε μια ήττα που δεν θα σας αρέσει. Υπολογίστε το κόστος που θα έχει στην ψυχολογία σας να χάσετε κάποιες από τις σχέσεις σας πριν προβείτε στις επόμενες κινήσεις σας. Με αργά βήματα και σωστή διαχείριση, θα πετύχετε οικονομική ανάκαμψη και κέρδος που θα πηγάζει μέσα από δραστηριότητες που θα σας ικανοποιούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να είστε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, αλλά όσο περνούν τα χρόνια οι σχέσεις αλλάζουν. Λοιπόν, μην πεισμώνετε με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και σας αγαπούν, βγάζοντας στην επιφάνεια το χειρότερο εαυτό σας. Οι σχέσεις σας έχουν ήδη μειωθεί και αυτοί που σας αρέσει να τους βλέπετε και να τους ακούτε είναι λίγοι, μη χάσετε και αυτούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να μη φτάσετε ψυχικά και σωματικά στα όρια της εξάντλησης, επειδή θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η φυσική σας κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι καλή και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Επιμεληθείτε την γιατί μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, όμως, επειδή σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχική σας κατάσταση, δεν πρέπει να την αφήσετε να είναι ευάλωτη, αλλά να την προσέξετε περισσότερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα προβλήματα του επαγγελματικού σας χώρου, ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες με τους συνεργάτες σας. Εάν τα πράγματα σας εγγυώνται μια σίγουρη πορεία, μην αρνηθείτε την ευκαιρία της αλλαγής. Ίσως κάποιοι να μην είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν, αλλά εσείς μην πτοηθείτε. Δεν το κάνουν για κάποιο λόγο, αλλά γιατί πραγματικά δεν μπορούν να τα καταφέρουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Απαιτείται περισσότερη εγρήγορση για να καλύψετε τις πληγές του παρελθόντος. Δώστε στις σκέψεις σας μια ορισμένη κατεύθυνση και μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την υλοποίησή τους. Δράστε άμεσα και αποτελεσματικά. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, οπότε μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν. Ξανακερδίστε τη θέση σας στον χώρο που κινείστε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Στην καρδιά και το μυαλό του Δίδυμου άντρα

Θα τα δεις όλα διπλά μαζί του!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου