Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 24 Μαΐου

Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος, χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας



ΚΡΙΟΣ: Μην αρνηθείτε τη βοήθεια που προσφέρουν κάποιοι από τους φίλους σας που ενδιαφέρονται για εσάς. Πρέπει να είστε τόσο ξεκάθαροι με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δέχεστε περιορισμούς που σας φέρνουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα και φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας. Ξέρετε προκαταβολικά πως οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε δεν θα πληρωθούν αναλόγως.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε όσο μπορείτε τα συναισθήματά σας που αυτή την περίοδο φτάνουν στα άκρα. Αποφύγετε την κτητική διάθεση που έχετε, καθώς καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία φίλου σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για τους περισσότερους από εσάς τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι θετικά. Η νοσταλγία και οι αναμνήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κακή σας διάθεση.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει να αποδείξετε τι πραγματικά αξίζετε, για να γίνετε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι να πάει χαμένη που θα σας ανανεώσει ψυχικά και σωματικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ελέγξτε τις συγκρούσεις που βλέπετε να ταράζουν τη σχέση σας με ένα συνεργάτη. Δώστε προτεραιότητα σε καθημερινά θέματα, λύστε τα και μετά προχωρήστε σε νέες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να σας περιορίζουν και να σας καταπιέζουν. Δείτε τα γεγονότα μέσα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και ειδικά αν τα χρήματα είναι άλλων. Για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, φροντίστε να βρείτε περισσότερο χρόνο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν και δείξτε το. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να επιτύχετε μια καινούρια πρόταση για συνεργασία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος, χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας. Μην επιτρέψετε σε συναισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη μέρα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μετριάστε την υπερβολική σας αισιοδοξία, γιατί δε σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες. Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στα επαγγελματικά σας θέματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.