Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Ιουνίου

Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα



ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δεν γνωρίζετε καλά. Κάντε αλλαγές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα προσθέσουν πόντους στη γοητεία σας, εκπλήσσοντας τους πάντες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι που φτάνουν τα όριά σας πρέπει να τους εξηγήσετε. Βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα. Λύστε τις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους. Δώστε τέλος στην περίοδο της αυτοκαταστροφής και ανοίχτε τα πανιά σας για ένα καλύτερο μέλλον που σας ανήκει.

 

ΛΕΩΝ: Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή ανώτερούς σας, γιατί δεν σας συμφέρει. Κρατήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και μην επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να κλέψουν κάτι από τη λάμψη σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξημένες υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε. Θα γίνει έντονη η καθημερινότητά σας αλλά θα φέρει σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσετε, θα κερδίσετε πολλά.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει το ενδεχόμενο θα υποστείτε κάποιες απογοητεύσεις που θα καταβάλουν την ψυχολογία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας που τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η στασιμότητα θα σας κουράσει ενώ η τόλμη και η ταχύτητα θα είναι τα όπλα σας για να καταφέρετε πολλά ταυτόχρονα. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν από παρανοήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα, δε θα κοπάσει τόσο εύκολα, αλλά αντίθετα θα υπάρξουν και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ένα έντονο παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

Γιατί ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια αναβαθμίζει αμέσως τον χώρο του σπιτιού μας

Γιατί έχεις όλες τις δικαιολογίες του κόσμου ώστε να αγοράσεις στον εαυτό σου φρέσκα λουλούδια.

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα