Ζώδια εβδομάδας 3 έως 10/7

H επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει, ενώ η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά

Άντα Λεούση

Στις 6 ο Άρης περνάει στον Ταύρο, γίνεστε περισσότερο ερωτικοί και αισθησιακοί, αλλά ταυτόχρονα πιο συγκρατημένοι στην εκδήλωση συναισθημάτων. Επαγγελματικά θα είστε πιο οργανωμένοι και σταθεροί στις απόψεις αλλά και αποφάσεις σας. Η δυναμικότητά σας θα βοηθάει να κατακτήσετε στόχους, όμως, να θυμάστε να έχετε περιορισμένο το πείσμα για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει, ενώ η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί και πάλι όπως εσείς θέλετε, ώστε να προσεγγίσετε στόχους και σχέδια αποφεύγοντα παγίδες και λάθη που θα σας φέρουν πίσω. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, εντείνει τον εκνευρισμό και τις αψιμαχίες. Κρατηθείτε μακριά από ίντριγκες, κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορούν να σας βλάψουν επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΚΡΙΟΣ: Μην επιμένετε στις απόψεις σας όταν βλέπετε, πως κανείς δεν έχει τη διάθεση να σας καταλάβει. Δεν πρέπει να βιαστείτε ή να κινηθείτε με υπερβολή μια που θα έρθουν στην επιφάνεια τα τρωτά σας σημεία, αλλά να ακολουθήσετε έξυπνες στρατηγικές και πρακτικές μεθόδους. Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα, παρόλο που κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων. Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά. Τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα. Διάφορα εξωτερικά γεγονότα, σας κάνουν από τη μία να είστε δυνατοί, αλλά από την άλλη να φέρεστε εριστικά. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να ακολουθήσετε κάτι νέο. Κρατήστε ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που θα γίνουν και θα αφορούν τρίτα πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια οικογενειακή αναταραχή ίσως ανατρέψει τα σχέδιά σας, αλλά θα ομορφύνει το κλίμα ανάμεσά σας. Συζητήστε και διαπραγματευτείτε ό,τι έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας. Προφυλαχθείτε από εκπλήξεις δυσάρεστες και αποφύγετε ευθύνες που πάνε να σας επιρρίψουν. Ακούστε αγαπημένα πρόσωπα τι έχουν να σας πουν και μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές τους.

 

ΛΕΩΝ: Μη δώσετε αφορμές να γίνουν σχόλια και να ειπωθούν πικρά λόγια πίσω από την πλάτη σας. Ανανεωθείτε και φροντίστε να πλησιάσετε όσο μπορείτε τον σύντροφό σας για να ομορφύνετε τη σχέση σας. Κοινωνικά θα είστε αρκετά δραστήριοι, ώστε να ωφεληθείτε από γνωριμίες και να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας. Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο σπίτι σας, είναι ικανές να σας αποσυντονίσουν, αλλά και να σας εκνευρίσουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε ό,τι θα αφορά την υγεία σας, αλλά και των πολύ αγαπημένων σας προσώπων. Μην παρασυρθείτε σε μυστικές συμφωνίες ή επαφές που θα υπάρχουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Για κανένα λόγο μη διακινδυνέψετε το καλό σας όνομα, αλλά και το κύρος σας. Τα διλήμματα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ: Η έμπνευση δεν θα σας λείπει αν οι προσπάθειές για ανάπτυξη της κοινωνικότητάς σας δε είναι υπερβολικές. Βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και κάντε τη μέρα αρκετά πιο ενδιαφέρουσα. Οι στόχοι που έχετε βάλει θα επιτευχθούν πιο εύκολα και η κοινωνική σας ζωή θα πάρει ευχάριστη τροπή. Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα είναι απότομες και εκρηκτικές, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες από τις επαφές που θα κάνετε θα δημιουργήσουν ευχάριστο κλίμα. Ίσως οι αναθεωρήσεις σας να μετατρέψουν τον ενθουσιασμό σας σε σκεπτικισμό. Βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και προωθήστε τα οικονομικά σας σχέδια. Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν, γι’ αυτό επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές σας συνεργασίες. Στο χέρι σας θα είναι να αποφύγετε κάποια ρήξη με τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εντείνονται οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πολλές από αυτές δεν θα έχουν την έκβαση που θέλετε. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ των σχέσεων σας, αλλά θα βοηθηθείτε και στο να εξελιχθούν προς δικό σας όφελος πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις. Ξεκινήστε κάτι καινούριο είτε αυτό θα αφορά συνεργασία είτε μία σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τους προβληματισμούς σας και βρείτε αντίδοτο στη φυσική κούραση προκειμένου να μην ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία. Οι ευκαιρίες για βελτίωση του επαγγελματικού, οικονομικού αλλά και προσωπικού σας τομέα θα ανθίζουν. Η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα είναι εντυπωσιακές. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε δικούς σας ανθρώπους.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι ειδήσεις που θα πάρετε δεν θα είναι όλες απαραίτητα καλές για εσάς και θα σας δυσκολέψουν. Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα. Δρομολογήστε τις εξελίξεις όπως σας αρέσει και κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση για να ανακτήσετε τον έλεγχο όλων των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares