Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 8 Ιουλίου

Βελτιώστε τη μειωμένη ενέργεια και ζωτικότητά σας, με αυτοσυγκέντρωση



ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν μερικές φορές που η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα. Μόνο βάζοντας μπροστά την τόλμη σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Λίγο ρομαντισμός δεν βλάπτει, γι’ αυτό μη μένετε μόνο σε πρακτικά ζητήματα. Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι. Ίσως αυτό που θα σας ξεκουράσει σήμερα είναι μια επίσκεψη σε ένα καλό σας φίλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέστε άμεσα ένα θέμα που σας απασχολεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους.

 

ΛΕΩΝ: Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε υπερβολικά. Σε προσωπικά θέματα που ακόμα σας πονάνε, το καλύτερο θα ήταν να το παίζετε αδιάφοροι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζήστε την κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε τη λογική και την ευαισθησία σας να συνεργαστούν για να λύσετε κάποιο πρόβλημα.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τις προσωπικές. Περάστε τη σημερινή μέρα με έναν καλό σας φίλο για να διασκεδάσετε ή με τον σύντροφό σας για να χαλαρώσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να είστε υπερπροστατευτικοί με όσους βρίσκονται γύρω σας. Αλλάξτε εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούριο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Βελτιώστε τη μειωμένη ενέργεια και ζωτικότητά σας, με αυτοσυγκέντρωση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρετε από ακατάλληλα άτομα. Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο, για τα οικονομικά σας και για την τοποθέτησή σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού. Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης