Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 13 Ιουλίου

Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε στιγμή



ΚΡΙΟΣ: Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Κινηθείτε ελεύθερα και φροντίστε να αποκτήσετε οικειότητα με το περιβάλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η πραγματική σας γοητεία θα βγει προς τα έξω και ο αισθησιασμός σας θα έχει την τάση να σας παρασύρει. Με σωστή επικοινωνία θα είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στα θέματα που θα αφορούν τις στενές σας σχέσεις και μια μικρή διαφοροποίηση των αξιών που θέτετε θα σας προσδώσει μια πιο σωστή ταυτότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε στιγμή, αν και σημασία θα έχουν κάποιες λεπτομέρειες στις επαφές σας ή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει να κατανοήσετε τους τρόπους που υπάρχουν για να καλλιεργηθούν όμορφες καταστάσεις. Ξεχωρίστε τα άτομα που ταιριάζουν με εσάς και αλλάξτε τα προγράμματά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανασταλτικές σας ευαισθησίες, προωθήστε τις θετικές σας σκέψεις και προσπαθήστε να μην είστε εύθικτοι για τα πάντα.

 

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και για την υγεία σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και μην αφήσετε τους άλλους να σας κατευθύνουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή. Εάν αποφασίσετε να ζήσετε το παρόν, να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε καλύτερα μελλοντικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται να γνωρίσετε καινούρια άτομα, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε και θα ακούσετε πολλά και ενδιαφέροντα άτομα που θα βοηθήσουν στην αναγνώρισή σας αλλά και στην προβολή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χάνετε τον χρόνο σας για να ενταχθείτε σε ευχάριστες καταστάσεις ή παρέες. Πολλά θα γίνουν από μόνα τους, καθώς θα σας πλησιάσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα ακτινοβολείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με σωστή αναζήτηση και καλή θέληση θα βρείτε την ποιότητα που αναζητάτε. Σκόπιμο θα ήταν να μη σνομπάρετε κανέναν και να είστε ανοιχτοί προς όλους.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να μη χάνετε την ουσία των πραγμάτων, μετριάστε την τελειομανία σας. Εμπιστευθείτε τη μοίρα που θέλει το καλό σας και αφήστε τα πάντα να πάρουν τον δρόμο τους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner