Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/7

Εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις



Στις 19 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Στις 20 ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Στις 23 ο Ερμής στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία στον Κριό, δεν θα μειώσει την κινητικότητα που υπήρχε στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι ακούτε και να μη δώσετε αφορμή να σας σχολιάσουν αρνητικά ή αναμιχθείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις.

 

ΚΡΙΟΣ: Δημιουργούνται προστριβές με τα άτομα της οικογένειάς σας με αφορμή τα σχέδια που έχετε κατά νου για το μέλλον, αφού δε θα είναι σύμφωνοι με τις απόψεις σας. Θα βρείτε αυτό που θέλετε, χωρίς να απαιτείται να κάνετε συνεχεία υποχωρήσεις, για να διεκδικήσετε μια θέση εκεί που σας ανήκει. Απευθυνθείτε στον σύντροφό σας για ό,τι νομίζετε ότι χρειάζεστε ή επιθυμείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα. Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δεν θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας. Δεν θα σας λείπει η δύναμη και το θάρρος, για να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα. Από τη μία θα έχετε παρανοήσεις και από την άλλη θα αγγίξετε τα όνειρά σας. Μην παρασυρθείτε από τις ευκαιρίες, γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις για να προλάβετε απρόοπτα. Προσέξτε κάποια άτομα τι σας λένε και τον τρόπο που τα εκφράζουν πριν ανοιχθείτε μαζί τους. Μετριάστε την ενέργεια σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα θα σας ωθήσουν σε λάθη και θα ανατρέψουν σχέδια που είχαν δρομολογηθεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρο σας. Οι αλλαγές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες. Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, για να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα. Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από εξαπατήσεις ατόμων που δεν υποψιάζεστε. Μην μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων που δεν θα οδηγήσει πουθενά.

 

ΛΕΩΝ: Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά. Προχωρήστε τα σχέδιά σας κι ας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο. Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να ζυγίσετε κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα. Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα, ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια σχετική αμηχανία θα την έχετε καθώς θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνθήκες εργασίας σας. Οι συναλλαγές και τα εργασιακά σας θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά η πείρα θα σας βοηθήσει να περάσετε ανώδυνα κάποιες υποχρεωτικές καθυστερήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Στραφείτε αν χρειαστεί προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα, που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στις αντιξοότητες και τα προβλήματα που περνάτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Αντί να χάνετε χρόνο προσπαθώντας να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, προτιμήστε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε. Εάν μάλιστα κατορθώσετε να αποφύγετε γενικώς τις συζητήσεις θα είναι υπέροχο. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα χρειαστεί να δώσετε αγώνα για τα οικονομικά σας θέματα, ειδικά τώρα που θα σας ανοιχτούν καινούριοι δρόμοι και η επικοινωνία σας θα ευνοείται. Φροντίστε οι ιδέες σας να παραμείνουν έξυπνες και πρωτοποριακές. Είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτοι ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά από δύσκολες καταστάσεις. Ερωτηματικά του συναισθηματικού τομέα, θα χαλάσουν λίγο την καλή σας διάθεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε τα οικονομικά σας ζητήματα κάνοντας τις κατάλληλες επαφές, αλλά αποφύγετε την πολυκοσμία που θα σας κουράσει και δεν θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή. Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αναζητήστε την υποστήριξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα. Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα αν οι αξίες σας αντιτίθενται με αυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα. Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και εκφράστε τους σκοπούς και τις ιδέες σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας, χωρίς εντάσεις και να θυμάστε πως οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Ίσως οι υπερβολικές προσπάθειες και η κόπωση που έχετε υποστεί όλο τον χρόνο, να βγει μαζεμένη και να νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Νιώθετε κάποιες στιγμές υπεύθυνοι για τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας γιατί δεν ευθύνεστε μόνο εσείς για την ασυνεννοησία που υπάρχει. Εάν θέλετε να βρείτε μια άκρη, μιλήστε στη δική τους γλώσσα και να είστε σίγουροι πως θα λάβουν το μήνυμά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30