Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 25 Ιουλίου

Εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή



ΚΡΙΟΣ: Προσεγγίστε τον κατάλληλο άνθρωπο και όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε. Μόνο ο ξεκάθαρος προσανατολισμός θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά, προκειμένου να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προτεραιότητές σας μετατίθενται στα πρακτικά θέματα και έτσι το καθημερινό σας πρόγραμμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Κάντε τις επιλογές σας, υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη μένετε στην επιφάνεια, αλλά κάντε αναλύσεις στις λεπτομέρειες. Συνειδητοποιήστε πως το οικονομικό σας μέλλον χτίζεται στο παρόν, οπότε μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι και μην περιμένετε παθητικά.

 

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα θα προωθεί τα επαγγελματικά σας σχέδια μέσα σε λογικά πλαίσια. Σχέδια, σχέσεις και αντοχές θα δοκιμαστούν αρκετά, αλλά θα συνηγορήσουν στο να περάσετε καλύτερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να πετάξετε από πάνω σας ό,τι σας άγχωνε. Αφήστε τεράστιες ποσότητες ενέργειας να αναδυθούν από μέσα σας και διαχειριστείτε τες σωστά.

 

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα παρουσιάζεται για τα επενδυτικά σας ζητήματα ιδιαίτερα θετική, αλλά δεν πρέπει να ενεργείτε ακολουθώντας πάντα την πεπατημένη οδό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σχέσεις με τους συνεταίρους και συνεργάτες θα είναι αρμονικές και παραγωγικές, γι’ αυτό επιβάλετε να υιοθετήσετε μια διπλωματική συμπεριφορά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές πλευρές της ζωής σας, για να ενισχύσετε την επιθυμία σας να μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με αναμνήσεις από το παρελθόν που θα σας κάνουν να νιώσετε έτοιμοι να ξαναβάλετε ανθρώπους και αξίες στη ζωή σας που είχατε απορρίψει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να δανείσετε, να δανειστείτε ή να ρευστοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία, το ρίσκο ή οικονομικές συμφωνίες που δεν διαθέτουν την απαιτούμενη διαφάνεια.

 

ΙΧΘΥΣ: Αισθανθείτε πιο εδραιωμένοι και δείξτε τις πραγματικές σας προθέσεις. Η φιλοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά εξαρτάται πώς θα τη χρησιμοποιήσετε για να μείνετε αγαπητοί.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!