Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 31/7-7/8/22

Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα



Την 1η ο Άρης στον Ταύρο σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλεί ένταση και νευρικότητα. Αποφύγετε να προβείτε σε συζητήσεις που θα σας φέρουν στα όριά σας και θα πείτε λόγια που δεν θα μπορείτε μετά να τα πάρετε πίσω. Στις 3 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 5 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, που είναι σε κυριαρχική θέση. Θα μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξεις. Επεξεργαστείτε δεδομένα και αναθεωρήστε ό,τι δεν προχωράει. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αφήνοντας στην άκρη πάθη που οδηγούν σε λάθη. Στις 7 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, ομορφαίνει τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ όταν θα γίνονται λόγια για τρίτα πρόσωπα που δεν είναι παρόντα.

 

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο και μην αφήσετε τους άλλους, να εισπράξουν ότι σας νίκησαν. Υπερασπιστείτε τα θέλω σας στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε αποτελέσματα στα σχέδιά σας. Μην αφήσετε τον συναισθηματισμό σας να σας παρασύρει σε αυταπάτες, αλλά ούτε και την ευαισθησία σας να σας απομακρύνει από τον σύντροφό σας σαν τακτική αντίδρασης.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχουν διαφορές, αντιθέσεις και αρκετά δύσκολες στιγμές. Όμως, είναι κρίμα το πείσμα σας να γίνει η αιτία να χαλάσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να τα βρείτε ξανά με τον εαυτό σας και να είστε πιο γνήσιοι στη συμπεριφορά σας. Μόνο έτσι θα νιώσετε πιο ήρεμοι για να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε τη διάθεσή σας να χαλάσει, επειδή δεν θα γίνονται όλα τα καπρίτσια σας. Ξέρετε καλά πως αυτό που ζητάτε είναι παράλογο. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις και να κλέψετε την παράσταση υπάρχει τρόπος, αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Ακολουθήστε τις ευκαιρίες και αυτές θα σας οδηγήσουν σε μια θετική πορεία για το μέλλον της σχέσης σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αρχίσετε να είστε πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με το τι θέλετε και θα νιώσετε πιο ώριμοι για να ανταποκριθείτε σε αυτά που απαιτούνται για μια υγιή σχέση. Η ζηλοφθονία των άλλων θα είναι τόσο ισχυρή που θα σας καταβάλλει. Εκτονώστε τη δημιουργικότητα και τον εκνευρισμό σας σε συντονισμένες προσπάθειες που απαιτούν πειθαρχία. Είναι προτιμότερο να εκβαθύνετε στους λόγους που σας κάνουν ιδιαίτερα υποκειμενικούς, για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας.

 

ΛΕΩΝ: Περάστε στην οργανωμένη αντεπίθεση με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Ο ρεαλισμός σας και η απόλυτη διαύγεια θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιρροή και κύρος στον επαγγελματικό χώρο. Το μόνο που πρέπει εσείς να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε την ευρηματικότητά σας, που είναι και το δυνατό σας χαρτί και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Ό,τι και αν γίνει παραμείνετε μεθοδικοί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια που οποιαδήποτε πρόταση έχει την προσωπική σας σφραγίδα, είναι ικανή να πετύχει απόλυτα. Επιλύστε όλες τις καταστάσεις που υπάρχουν και αποδεχθείτε προκλήσεις. Μπορεί στα οικονομικά σας να υπάρχει μια στασιμότητα, όμως, η μόνη λύση είναι η υπομονή και ο περιορισμός των εξόδων σας. Αφήστε κατά μέρους την αδιαλλαξία, γιατί μια τέτοια στάση θα δημιουργήσει εντάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Υιοθετήστε μια στάση μη εγωκεντρική, για να δείτε λαμπρά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, αλλά η ζωή σας σε συναισθηματικό επίπεδο, προβλέπεται κάτι παραπάνω από θαυμάσια. Κάποιοι διαπληκτισμοί που θα αντιμετωπίσετε, οφείλονται κυρίως στην τάση επιβολής που σας χαρακτηρίζει. Χαλαρώστε λοιπόν, αφήνοντας πίσω νεύρα και εντάσεις που θα σας ωθήσουν στα άκρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν περιορίσετε τη φαντασία σας και αναλύσετε τα δεδομένα, θα συνειδητοποιήσετε πως δεν είναι όλες οι καταστάσεις κατ’ ανάγκη προβληματικές. Είναι απαραίτητη η σθεναρή και ξεκάθαρη στάση. Αντιμετωπίστε την επιθετικότητα που προξενούν άλλοι παράγοντες. Γενικώς τα οικονομικά σας ευνοούνται, ειδικά σε ό,τι θα αφορά μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Το σκεπτικό σας θα δρομολογήσει μια διαδικασία συνεννοήσεων, συμφωνιών και συμβιβασμών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλετε να δείτε πλέον τις διακυμάνσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια και στις συνεργασίες σας με χιούμορ, γιατί θα αρχίσουν και πάλι να εξισορροπούν. Ευνοείστε όσοι βρίσκεστε σε διαδικασία κατάκτησης κάποιου σημαντικού προσώπου. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τομείς οι οποίοι έχουν στόχο τους να βοηθήσουν τους άλλους γύρω σας. Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε ένα πρόσωπο σε εσάς που δεν είχατε ξαναδεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει. Δεν γίνετε και δεν χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί. Το περισσότερο ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το θάρρος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε χωρίς να αναλάβετε περαιτέρω υποχρεώσεις και ευθύνες. Οι εξελίξεις ενισχύουν τη σπουδαιότητα των άλλων σε αντίθεση με τη δική σας προοπτική. Μερικοί συνεργάτες σας πικραίνουν και σας κάνουν να νιώθετε περιορισμένοι. Αναζητήστε εναλλακτικές διαδρομές για να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι καθημερινοί σας ρυθμοί εντείνονται και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται. Η αυξημένη αισιοδοξία σας και η πίστη που έχετε στις προσωπικές σας δυνατότητες είναι προσόν. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό και όχι σε προσωπικό πεδίο. Ίσως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο. Οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν, κατά κάποιο τρόπο με άτομα από το στενό κύκλο σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department