Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 8 έως 14/8

Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας



Στις 9 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για συνεργασίες, νέα επιχειρήματα ή επενδύσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν δεν θα σας αφήσουν να κινηθείτε ελεύθερα. Στις 12 η Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα αυξήσει την ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Δεν είναι κακό να θέλετε να απελευθερωθείτε από κάποιες καταστάσεις, αρκεί να μην το παρακάνετε και ξεκινήσετε επανάσταση χωρίς αιτία, γιατί θα γκρεμίσετε ό,τι έχετε χτίσει μέχρι τώρα. Θα προκύψουν αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας ωθήσουν σε ανασχηματισμούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω. Στις 14 με τον Ήλιο στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας εξαντλήσουν. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης.

 

ΚΡΙΟΣ: Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές, απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς. Ελέγξτε τις διακυμάνσεις στη διάθεσή σας και μην τις εκδηλώνετε στο ταίρι σας που δεν είναι σε θέση να τις ανεχτεί ή ίσως δεν έχει την ωριμότητα να τις καταλάβει. Ναι μεν θα ζείτε μια περίεργη κατάσταση, αλλά και οι δυο σας θα προσπαθείτε να παρακάμψετε τα προβλήματα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πάψτε να είστε εσωστρεφείς και μιλήστε ανοιχτά, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, αλλά και για να αξιοποιήσετε τον χρόνο που θα διαθέσετε σωστά και να μην το χαραμίσετε. Η τακτική που έχετε συνήθως να απομακρύνεστε και να προτιμάτε τη σιωπή όταν κάτι σας ενοχλεί, αυτή τη φορά θα αποδειχτεί λανθασμένη, αφού το ορθότερο θα ήταν να βρείτε μια μέση οδό, που δεν θα καταπίεζε καμία πλευρά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας και εργαστείτε για την υλοποίησή τους. Οι συναλλαγές και οι μετακινήσεις σας θα είναι πιο εύκολες, αλλά χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας γύρω από τα προσωπικά θέματα, καθώς οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν, θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο κάποιες από τις ήδη προβληματικές σας σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε μέρος των ονείρων σας, καθώς ο επαγγελματικός σας τομέας θα λειτουργεί περίφημα, ενώ παράλληλα θα τονώνεστε από την οικογενειακή σας ζωή. Από εδώ και στο εξής θα σας συνοδεύουν πολλές ευκαιρίες και από εσάς μένει να τις αξιοποιήσετε. Η τύχη δεν θα σας γυρίσει την πλάτη, γι’ αυτό μην τις συγκρίνετε με τις παλιές και μην κάνετε το σφάλμα να περιμένετε τις πιο εντυπωσιακές.

 

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση ενός καλού σας φίλου που έχει τις καλύτερες διαθέσεις και προθέσεις για εσάς και παράλληλα πλησιάστε εκείνους που σας βοηθούν και σας στάθηκαν στο παρελθόν. Σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να επιβληθείτε, να είστε πιο ξεκάθαροι και πιο κατασταλαγμένοι. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διανύετε αλλαγές στην επαγγελματική σας εξέλιξη και ανατροπές στα σχέδιά σας. Θα είστε απορροφημένοι στις εργασιακές υποχρεώσεις, αλλά η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε. Από εσάς απαιτείται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις κινήσεις σας. Προωθείτε κοινά σχέδια γνωρίζοντας πως αυτό απαιτεί θυσίες σε βάρος των όποιων εγωιστικών κινήτρων. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες.

 

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να απομονωθείτε και να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές πράξεις, χωρίς να πάρετε ρίσκα και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα. Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στις οικονομικές συναλλαγές με τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις. Φροντίστε να είστε σταθεροί γιατί οι απότομες αλλαγές στα επιχειρηματικά σχέδια δεν θα βοηθήσουν. Δώστε έμφαση στη βάση της δράσης σας, για να μην υπάρξουν λάθη ή σφάλματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες σε μια νέα υπόθεση που μπορεί να αναλάβετε. Βελτιωμένη η ατμόσφαιρα, ώστε να επηρεαστούν θετικά τα συναισθήματά σας. Θα έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε, αλλά μην εκφράζετε τις απόψεις σας εκτός τόπου και χρόνου. Δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να έχουν την ίδια καλή ψυχολογία με εσάς. Όταν το παρακάνετε να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι βασικές αλλαγές στη ζωή σας και κυρίως μέσα σας θα συντελεστούν τώρα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί το κλίμα και το ύφος της ζωής σας. Η γενική κατάσταση θα σας ωθεί να αγωνιάτε για το μέλλον σας. Εάν χρειαστεί να αλλάξετε προσανατολισμό, μη διστάσετε να κάνετε κάποια μικρά βήματα για αρχή και προχωρώντας περισσότερα. Εάν καταναλώνεστε με γνώμονα τη λογική, παρουσιάστε ωραίες προοπτικές στον οικονομικό σας τομέα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε καλύτερα τις πρωτοβουλίες σας και διδαχθείτε μέσα από παλιά σφάλματα ή παραλείψεις, για να δημιουργήσετε το υπόβαθρο μιας σταθερής και διαρκούς ανάπτυξης. Οι συγκινησιακοί παράγοντες θα παίξουν εξίσου σημαντικό ρόλο, αλλά περισσότερο από την καρδιά σας θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το μυαλό σας και να φυλαχτείτε από την υπερβολή, όπως και όσο μπορείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι διεκδικήσεις σας αρχίζουν να πιάνουν τόπο, αλλά από την άλλη πλευρά θα μπείτε σε σκέψεις που θα σας υποχρεώσουν να κάνετε έναν απολογισμό του παρελθόντος σας. Είναι πολύ πιθανό οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, να σχετίζονται με παλιές σας υποθέσεις, στις οποίες καλείστε να πάρετε θέση. Ο δυναμισμός σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η ενεργητικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ.

 

ΙΧΘΥΣ: Τα αιφνίδια έξοδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και τα εμπόδια στις επιδιώξεις σας. Σε συνδυασμό με τη λογική μπορείτε να επιδιώξετε το καλύτερο, μια που τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα είναι έντονα και θα χρειάζονται προσοχή. Χρειάζεται να είστε σοβαροί, υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, αν θέλετε τα θέματά σας να προχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson