Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 13 Αυγούστου

Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές



ΚΡΙΟΣ: Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε για αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας πριν τις πάρουν οι άλλοι για εσάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό για να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συμβιβαστείτε στις μεγάλες σας προσδοκίες, καθώς με διπλωματία όλα θα γίνουν καλύτερα. Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα με συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά.

 

ΛΕΩΝ: Με τον πολύ ρεαλισμό δεν καταφέρνετε τίποτα, γι’ αυτό φανείτε και λίγο ρομαντικοί. Πριν κάνετε καινούριες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη. Σώστε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και μη γυρίζετε σε καταστάσεις του παρελθόντος.

 

ΖΥΓΟΣ: Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για μια άλλη μέρα. Στις μάχες που δίνετε για να πετύχετε, φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλετε να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας, καθώς αλλαγές θα προκαλέσουν αναστάτωση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εσείς έχετε την ευθύνη των πράξεών σας, οπότε μην επιτρέπετε κριτικές σε ό,τι κάνετε. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας και κερδίστε το χαμένο έδαφος. Για να αλλάξετε την ψυχική σας διάθεση, πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό πριν νιώσετε πλήξη και βρείτε χρόνο για τους φίλους σας. Αξιολογήστε τους μέχρι τώρα χειρισμούς σας σε οικονομικά θέματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Όταν η ματαιοδοξία σας παρασύρει και ο ενθουσιασμός σας, σας αποπροσανατολίζει, το πρακτικό σας πνεύμα θα σας επαναφέρει στον σωστό δρόμο.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.