Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Αυγούστου

Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι προκλήσεις που σας καλούν να αναγνωρίσετε τις πραγματικές σας ικανότητες



ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη αμεσότητας της συντροφιάς και μια ευαισθησία από την πλευρά σας σε αντιδράσεις τρίτων που δεν θα σας αρέσουν ή θα σας ενοχλήσουν, θα είναι η αιτία για να συμπεριφέρεστε ποικιλοτρόπως.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνετε μια νέα αρχή αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να βγείτε κερδισμένοι. Ένα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και εσείς θα έχετε μια περίεργη απροθυμία να δείξετε κατανόηση προς τους άλλους. Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και δεν σας οδηγούν πουθενά. Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι προκλήσεις που σας καλούν να αναγνωρίσετε τις πραγματικές σας ικανότητες.

 

ΛΕΩΝ: Μην ξεχνάτε πως τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σας θα σας επηρεάσουν και θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά και σωματικά. Για να μην αγχωθείτε αργότερα, τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούριες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Ψυχικά, πνευματικά και σωματικά έχετε κουραστεί αρκετά, αλλά θα μπορέσετε να βρείτε πιο βολικούς ρυθμούς και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, τώρα θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να έχει μια καλή φυσική κατάσταση. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε, να μην είστε απρόσεκτοι και να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν και η μέρα θα σας προσφέρει οικονομικές ευκαιρίες, προβλέπεται να έχετε και τις ευκαιρίες να ξοδέψετε ασύστολα, προερχόμενες από την αισιοδοξία ότι τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν αποκλείεται να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι’ αυτό σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως η μέρα να είναι πολύ θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι και αρκετά καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Τύχη έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Βοηθήστε την για να πάρετε ανταλλάγματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.