Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Αυγούστου

Θα έχετε τα περιθώρια και τον χρόνο που απαιτείται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον



ΚΡΙΟΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες. Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο φόβος να αλλάξετε το ανθρώπινο και το υλικό περιβάλλον σας δημιουργεί πλάνες σκέψεις, τις οποίες όταν τις βάζετε σε εφαρμογή αποδεικνύουν την ποιότητά τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν θεωρήσετε ότι το πρώτο σας μέλημα είναι η οικογένεια, για σας θα είναι η εποχή των πραγματικών ανακατατάξεων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, ενώ οι επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις σας θα προσκρούουν σε εμπόδια λόγω της επικοινωνίας σας που θα δυσκολέψει αρκετά.

 

ΛΕΩΝ: Κρατήστε μια ελαφρώς συντηρητική στάση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες ή λάθη που θα στοιχίσουν στην ανοδική σας πορεία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα κάνει αρκετά ενδιαφέρουσα τη ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να προβείτε σε αλλαγές από κοινού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε τα περιθώρια και τον χρόνο που απαιτείται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά παράξενη και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας μπερδέψουν περισσότερο ή να ανακατευτούν στις δικές σας υποθέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε μια ικανοποιητική φιλική και κοινωνική επικοινωνία, αλλά και πληθώρα επισκέψεων που δε θα μπορείτε να αποφύγετε, που όμως θα σας κάνει καλό ψυχικά.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν η πίεση που δεχθήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

SELF-LOVE

7 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή

Συνέχισε να διαβάζεις αν νιώθεις να απολαμβάνεις πολύ λίγα και αναρωτιέσαι γιατί η ζωή δεν είναι πιο διασκεδαστική;

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της στη Μύκονο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο