Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21-28/8

Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες



Στις 22 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις. Στις 24 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εριστικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργούνται δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας. Στις 27 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να απέχετε από συζητήσεις που δεν σας αφορούν ή αντιλαμβάνεστε ότι θα σας βγάλουν από τα όριά σας. Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδέχεται να ανατραπούν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που θα προκύψουν. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα.

Pixel

 

ΚΡΙΟΣ: Οι αναθεωρήσεις σε θέματα καριέρας, θα είναι όχι μόνο απαραίτητες, αλλά και αναπόφευκτες. Εκφράστε τη γνώμη σας στον επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας για να είναι αποδεκτή και χωρίς να παρασυρθείτε εκτός πραγματικότητας. Το κακό στον οικονομικό σας τομέα βρίσκεται στην αδράνεια που συχνά δείχνετε, γι’ αυτό και πρέπει να βρείτε τρόπους να είστε πιο ενεργητικοί.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε μέχρι το τέλος του μήνα να μη γίνετε εγωκεντρικοί και ζηλιάρηδες. Ορισμένες απόψεις σας δεν θα είναι συμβατές με τις επιλογές των συνεργατών σας και ίσως αποκαλυφθούν κάποια από τα μυστικά σας. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες. Υπάρχουν κάποια θέματα που ζητούν άμεση επίλυση και τακτοποίηση. Δεν χρειάζεστε να πιάνεστε από κάθε λέξη για να δημιουργήσετε εντάσεις.

Pixel

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις με καινούριες γνωριμίες. Σκληρές διαπραγματεύσεις και διαπληκτισμοί θα διαδεχθούν την ευφορία που υπήρχε. Οι συνεργάτες θα βοηθήσουν να ελιχθείτε κατάλληλα, παρά τα όποια έκτακτα έξοδα προκύψουν. Αναλάβετε πιο πρακτικές ευθύνες, αφού αισθάνεστε να κάνετε ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αυξήσετε στο έπακρο την παραγωγικότητά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ευαισθησία θα σας οδηγήσει μόνο στο να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή σε θέση άμυνας. Πρέπει να αλλάξετε οπωσδήποτε τακτική, για να μη χρειαστεί να θυσιάσετε πολλά. Πολλά αυτά που θα σας εκφράζουν και περισσότερα αυτά που σας ικανοποιούν. Να είστε δημιουργικοί και έτοιμοι να δεχτείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες. Συγκεντρωθείτε στην επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων.

 

ΛΕΩΝ: Εργαστείτε περισσότερο αφήνοντας στην άκρη επιφυλακτικότητα και καχυποψία. Διευθετήσετε τα οικονομικά σας ώστε τα έξοδα να μην υπερβούν τα έσοδά σας. Οι υποθέσεις του στενού οικογενειακού σας κύκλου βρίσκουν την πρέπουσα λύση. Η φήμη σας αναπτύσσεται δυναμικά και η επιβεβαίωση των επιλογών σας, θα σας χαρίσει ενέργεια και γοητεία. Αγνοήστε τις αντιδράσεις και την κριτική που θα σας ασκήσουν δικά σας πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να εδρεύουν μέσα σας, γιατί έτσι θα πληγωθείτε. Κανείς δεν ξέρει τον εαυτό σας καλύτερα από εσάς και πολύ συχνά αυτό το ξεχνάτε. Οι επενδύσεις θα συνεχίζουν να αποτελούν ευκαιρία αλλά ενδέχεται να συνοδευτούν από έξοδα. Το ενδιαφέρον για την καριέρα και την επαγγελματική σας άνοδο θα είναι αυξημένο. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εσάς.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα διαμαρτυρηθείτε καθόλου εάν χρειαστεί να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες. Έντονη ενασχόληση με κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλους θα έχει η βδομάδα. Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για την επέκταση των στόχων σας, αλλά και για να συσφίξετε περισσότερο τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία που θα προκύψει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες, θα σας υπενθυμίσουν πως έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Υπολογίστε πιο σωστά τα έσοδά σας, γιατί προβλέπεται να συνεχίζονται τα μεγάλα έξοδα. Αφήστε στην άκρη αλλαγές που θα τα αυξήσουν ακόμα περισσότερο και μελετήστε πιο προσεκτικά ενδεχόμενες οικονομικές τοποθετήσεις. Μην πιστέψετε πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός και μην πανικοβληθείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν για να μαθαίνουμε τις βαθύτερες αξίες της ζωής. Δείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και διαλέξτε να τα αντιμετωπίσετε από το να αποσυρθείτε. Κοιτάξτε βαθύτερα για να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να λύσετε προβλήματα. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες ή ανασφάλειες, που θα ανοίξουν παλιές πληγές και θα μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι έχετε ακόμα οικονομικές διαφορές με τρίτα πρόσωπα, θα προβείτε σε έντονους διαλόγους με σκληρά λόγια. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι λύση και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα. Οι τετριμμένες ιδέες σας κουράζουν, γι’ αυτό αντιμετωπίστε δυναμικά τα προσωπικά σας προβλήματα, κρύβοντας τις ευαισθησίες σας, που θα σας κάνουν θύμα κάποιων για να πατήσουν επάνω σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταθεροποιήστε τους στόχους σας και δείξτε στους άλλους πως είστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και ικανοί να φέρετε σε πέρας ότι αναλάβετε. Θα οδηγηθείτε σε επανεξέταση των συναισθημάτων και των σχέσεών σας, κυρίως των ερωτικών. Μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, υπό αυτή την επιρροή και φροντίστε να μην προχωρήσετε σε μια συμβίωση, εφόσον η κρίση σας θα παραμένει θολωμένη.

 

ΙΧΘΥΣ: Εντείνετε τις προσωπικές σας προσπάθειες και ενδιαφερθείτε για τη βελτίωση και την επέκτασή τους. Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας, επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα, προετοιμάστε τα σχέδιά σας, υπολογίζοντας πάντα κάτι παραπάνω από το προβλεπόμενο, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Είστε έτοιμοι να υπερνικήσετε εμπόδια και μικρές δοκιμασίες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν