Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Αυγούστου

Ξεχωρίστε αυτά που έχουν πραγματική αξία από αυτά που νομίζατε ότι έχουν



ΚΡΙΟΣ: Ζήστε ό,τι σας δίνει τώρα η ζωή και μη γυρίζετε συνεχώς στο παρελθόν. Η πορεία σας θα είναι πιο θετική στον συναισθηματικό σας τομέα, ακόμα και αν δεν έχουν κοπάσει εντελώς οι εντάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας φτιάξει η διάθεση, θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούριες προκλήσεις. Ξεχωρίστε αυτά που έχουν πραγματική αξία από αυτά που νομίζατε ότι έχουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για ένα μήνα που δεν πρόκειται να είναι καθόλου πληκτικός, μια που θα περικλείει κούραση, προβληματισμούς αλλά και επιτυχίες που θα σας λυτρώσουν από πολλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και παράλληλα πολλές βελτιώσεις για την καλυτέρευση της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής.

 

ΛΕΩΝ: Πιο ώριμοι και πιο φιλοσοφημένοι πλέον, μπορείτε να προχωρήσετε, αποφεύγοντας αντιδράσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μια γενικότερη νευρικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για την ερωτική σας ζωή σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι εχέμυθα.

 

ΖΥΓΟΣ: Πλησιάστε τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε τους τις προθέσεις σας και αποφύγετε να τους πιέσετε στις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε αυτούς που εσείς οι ίδιοι απομακρύνατε και ξεπεράστε αναλήθειες που διαιωνίζουν δυσάρεστες καταστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως μάλιστα ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σας ενεργοποιήσει ακόμα πιο έντονα για να ξεδιπλώσετε δυνατότητες που δεν έχετε αξιοποιήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε την υπερβολική ευγένεια εκεί που δεν χρειάζεται και την υπερβολική μαχητικότητα σε ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε ειρηνικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν μέσα στις σχέσεις σας και να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων.

 

ΙΧΘΥΣ: Ανακαλύψτε ποιοι σας χρειάζονται, ποιους χρειάζεστε εσείς, αλλά και ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας για να εξομαλυνθούν τυχόν διαφορές ώστε να μπορέσετε να συμβαδίσετε μαζί τους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.