Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου

Περιφρουρήστε την ηρεμία σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές



ΚΡΙΟΣ: Σε συναισθηματικό επίπεδο ξέρετε πολύ καλά τι να περιμένετε και τι σας συμφέρει να κάνετε, αφού ό,τι ήταν να φανεί καλό ή δύσκολο έχει ήδη προσδιοριστεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φιλικές σας σχέσεις θα προχωρήσουν περισσότερο και αρκετές από αυτές θα αποδειχθούν ωφέλιμες, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε ζηλόφθονοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβείτε σε διαπραγματεύσεις το δεύτερο μισό του μήνα για να τελειώσετε γρήγορα αυτό που επιδιώκετε χωρίς καθυστερήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε όμορφο το κλίμα με τα άτομα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τους σε ό,τι μπορείτε, καθώς και εκείνοι είναι πρόθυμοι για εσάς.

 

ΛΕΩΝ: Γενικώς οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη έμπνευση, να μαζέψετε χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να νιώσετε πιο ζωντανοί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποιοι «πονοκέφαλοι» στον εργασιακό σας χώρο, αλλά να είστε σίγουροι πως με ό,τι καταπιαστείτε θα σας βγει σε καλό.

 

ΖΥΓΟΣ: Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όχι μόνο δεν θα λείπει, αλλά θα κάνει συνέχεια αισθητή την παρουσία του με διάφορους τρόπους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπερασπιστείτε τις θέσεις και τις απόψεις σας σε θέματα οικονομικού συμφέροντος είτε θα έχουν σχέση με το παρόν είτε με το μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιξοότητες θα υπάρχουν, αλλά οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προβάλετε τα επαγγελματικά σας προσόντα, θα σας βγάλουν νικητές ακόμα και αν βρεθείτε σε περιπτώσεις ανταγωνισμού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιφρουρήστε την ηρεμία σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές και αποφύγετε κρίσεις θυμού και συγχύσεις αν θέλετε να συνεχίσετε να γοητεύετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα θα σας δώσει τα κίνητρα ίσως και τα μέσα για να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά.

 

ΙΧΘΥΣ: Καινούριες ισορροπίες θα σας ευαισθητοποιήσουν στη συναισθηματική σας ζωή, βγάζοντας στην επιφάνεια τις πραγματικές σας ανάγκες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;