Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου

Αποβάλετε ό,τι σας πονάει και σας πληγώνει για να καταλάβετε τις ανάγκες σας



ΚΡΙΟΣ: Αποβάλετε ό,τι σας πονάει και σας πληγώνει για να καταλάβετε τις ανάγκες σας. Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να είναι καθοριστικές, αλλά να θυμάστε πως θα έχουν και ψυχικό κόστος.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αφοσιωθείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα. Τολμήστε όσο είναι καιρός να απαλλαγείτε από ό,τι σας καταπιέζει και μην κρατάτε τις επιθυμίες σας εγκλωβισμένες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντιμετωπίστε τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις και μην αντιδράτε δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις. Μια συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα βελτιωθούν μέσα από διπλωματικές κινήσεις. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να στέκονται εμπόδιο στα επαγγελματικά σας θέματα.

 

ΛΕΩΝ: Μην αναλαμβάνετε τις δουλειές όσων δε συγχρονίζονται με τους ρυθμούς σας αλλά πιέστε τους. Η ανοχή δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας ξεπεράστε τα εμπόδια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρουσιάστε εκ νέου ένα σχέδιό σας που δεν υποστηρίζουν οι συνεργάτες σας τροποποιώντας το. Βάλτε εσείς τα όρια σε οικογενειακά σας πρόσωπα που μονίμως θέλουν κάτι από εσάς.

 

ΖΥΓΟΣ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας καθώς οι μπερδεμένες ιστορίες είναι προσωρινές. Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που θα σας εξασφαλίσουν όχι μόνο τώρα αλλά και μελλοντικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο. Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα των γύρω σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά αντιμετωπίστε τους άλλους με κατανόηση. Δοκιμάστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας και πιο αντικειμενικοί, ακόμα και με φίλους ή με συνεργάτες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποτινάξτε από πάνω σας κάθε σκέψη που τροφοδοτείται από φόβο ή αγωνία, γιατί μια τέτοια στάση δεν θα διασφαλίσει το μέλλον σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μείνετε κοντά στους ανθρώπους σας και σταθείτε τους στα δύσκολα, γιατί ενδέχεται να δείξουν υπερευαισθησία, ίσως και αδικαιολόγητη επιθετικότητα.

 

ΙΧΘΥΣ: Καταπολεμήστε απαισιόδοξες σκέψεις φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ό,τι δε σας αφορά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

Προτεινόμενα

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν δημιουργώ μουσική για τα μάτια. Κάνω μουσική για τα αυτιά» Adele

Γίνεται 36 ετών και συνεχίζει να «περπατάει» τη μουσική της με τον πιο θαρραλέο, πετυχημένο και ειλικρινή τρόπο