Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 18-25/9

Θα υπάρχει εύνοια αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια, σε ό,τι κι αν προκύψει



Στις 20 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, δίνει σύνεση και λογική, αλλά λόγω του ανάδρομου Ουρανού θα εκφράζεστε εγωκεντρικά και απότομα απέναντι στους άλλους. Στις 23 ο Ήλιος στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Ερμή, βοηθάει την επικοινωνία σας να κινείται σε καλό επίπεδο και οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις προτάσεις σας. Στις 24 ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, κάνοντάς σας να αποσυντονίζεστε και να μην μπορείτε να οργανωθείτε σωστά. Αν δείτε πως επικρατεί ο εκνευρισμός μη βάλετε μπροστά στόχους ή σχέδια που δεν έχουν βάσεις να ξεκινήσουν. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με άτομα του εργασιακού χώρου που δεn θα συμφωνούν με τις απόψεις σας, αλλά αντί να επιτεθείτε για να επικρατήσετε, προτιμήστε να αποχωρήσετε προσωρινά και να επεξεργαστείτε τις ιδέες σας ώστε να βρείτε που δεν προχωρούν. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς).

 

ΚΡΙΟΣ: Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε τους στόχους σας φυλαχθείτε από καινούρια έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Οι υποθέσεις αλλά και οι στόχοι σας, αρχίζουν να προχωρούν θετικά. Έρχονται καινούριες καταστάσεις και πρόσωπα να ενταχθούν στην προσωπική σας ζωή. Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας. Θα υπάρχει εύνοια αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια, σε ό,τι κι αν προκύψει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μελετήστε σωστά τα σημάδια σε ό,τι θα αφορούν το παρόν και το μέλλον του επαγγελματικού σας τομέα, βλέποντας καλοπροαίρετα τα γεγονότα. Βασιστείτε και στο ένστικτό σας που σας βοηθάει να βρείτε σωστές λύσεις. Σταματήστε να γκρινιάζετε συνέχεια όσο κι αν έχετε δίκιο και αγωνιστείτε για αυτά που πιστεύετε και θέλετε να πετύχουν. Να είστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταπολεμήστε τον φόβο και καλλιεργήστε την αυτοπεποίθησή σας. Απαιτείται υπομονή για να πετύχετε τους στόχους και τα σχέδιά σας, καθώς οι εποχές αλλάζουν και οι καταστάσεις δεν σας ευνοούν όσο θα θέλατε. Οι εξελίξεις δεν θα σας ικανοποιήσουν, αλλά δεν εξαρτάται από εσάς για να κάνετε διαφορετικά. Θα πρέπει ακόμα και αν δεν το θέλετε να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια άτομα έχουν τον δικό τους σκοπό να σας κάνουν να το νομίζετε και εσείς δεν θα πρέπει να μπερδεύεστε και να τους καταχωρείτε με εκείνα που στέκονται πάντα στο πλευρό σας. Εάν θέλετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες στον εργασιακό χώρο με τους συνεργάτες σας, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις, βάλτε πιο υγιείς βάσεις στους κυρίους τομείς της ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ: Είναι απαραίτητο να κάνετε λεπτές διακρίσεις ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύετε ότι σας αγαπούν πραγματικά και σε αυτούς που απλώς σας κάνουν να το πιστεύετε. Μην αγνοείται τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθείτε ο ένας στον άλλον. Προτιμήστε να έρθετε στην πραγματικότητα απ’ το να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όλα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε. Άτομα που δεν σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν, θα το κάνουν τώρα από μόνοι τους. Οι εναλλαγές στον συναισθηματικό και επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές. Αφήστε τον χρόνο να σας υποδείξει την πορεία πλεύσης, σε ό,τι δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο. Οι εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στην υλοποίηση των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων θα είναι ποικίλες. Δείτε καλοπροαίρετα τις προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες και νέα πρόσωπα που θα σχετίζονται με τον χώρο σας και δεχθείτε αυτές που πιστεύετε ότι μπορούν να σας ωφελήσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε στην άκρη βαρυσήμαντες δηλώσεις που θα σας εκθέσουν. Η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όσους συναναστρέφεστε θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

Ένας κακόβουλος συνεργάτης έχει σκοπό να γίνει η αιτία να ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Κάντε προσεκτικά βήματα στα σχέδια που έχετε υπόψη για τον επαγγελματικό σας χώρο και ακόμα προσεκτικότερα στον οικονομικό σας τομέα. Δεν χρειάζονται βεβιασμένες επεκτατικές κινήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε την αμυντική και επιθετική στάση σε ό,τι θα αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα. Μη δημιουργείτε προβλήματα στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις του περιβάλλοντος. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες που ακολουθούν, για να βρεθείτε κοντά με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε. Αφήστε να φωτιστεί το βασίλειο των ενστίκτων σας και αποφύγετε να έρθετε σε προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέσετε καταστάσεις που δεν μπορείτε έτσι κι αλλιώς να ανταπεξέλθετε και με κανέναν τρόπο μη δανειστείτε χρήματα από άτομα στα οποί μπορεί να εκτεθείτε, καθώς δε θα μπορείτε για προσωπικούς λόγους να είστε συνεπείς στην επιστροφή τους. Η βδομάδα θα είναι γεμάτη με εντάσεις τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράστε εάν θέλετε τα παράπονά σας στα οικεία σας πρόσωπα, αλλά θυμηθείτε πως ήρθε επιτέλους ο καιρός να σοβαρευτείτε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε, μια και η τύχη φαίνεται πως σήμερα θα είναι με το μέρος σας. Στις συναλλαγές σας δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, οπότε καταλήξτε σε αναθεωρήσεις σχέσεων, σε αλλαγές σχεδίων ή στις όποιες επενδύσεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αυξάνεται η τύχη σας και οι ευκαιρίες που θα δεχθείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα σας ανοίξουν καινούριες πόρτες. Ασχοληθείτε με άτομα που τραβούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, αναπτύσσοντας παράλληλα και τον κοινωνικό σας κύκλο. Ακόμα και οι αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να τις έχετε προκαλέσει θα σας ικανοποιήσουν και θα σας αρέσουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!