Ζώδια Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου

Φανείτε περισσότερο προνοητικοί και σταματήστε να τα αφήνετε όλα στην τύχη

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε ήπιο τόνο στις συζητήσεις σας, για να διατηρήσετε την ηρεμία. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας, αρκεί να μη φανείτε εγωιστές σε σημαντικά θέματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τα θέματα που θα προκύψουν να συζητήσετε θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Φανείτε περισσότερο προνοητικοί και σταματήστε να τα αφήνετε όλα στην τύχη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η απλή λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις και κόντρες. Ακούστε τις ανάγκες του συντρόφου σας γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του συντρόφου σας και όπου δεν μπορείτε να αντισταθείτε, υποταχθείτε. Επειδή υπάρχουν όρια στην υπομονή, δώστε απαντήσεις και μην το παρατραβάτε.

 

ΛΕΩΝ: Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας. Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι πρέπει να αρχίσετε να προβάλετε τον εαυτό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά για να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες στους στόχους σας. Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Πρέπει να πειθαρχήσετε με τους κανόνες για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές. Επειδή μόνοι σας δε θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη, μοιράστε αρμοδιότητες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε για τις ενέργειες που πρέπει κάνοντας καμιά φορά και τα στραβά μάτια και μετά περιμένετε τις εξελίξεις. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε για λίγο στην άκρη τις φαντασιώσεις σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Μην εναντιώνεστε σε ανθρώπους που σας κοντράρουν, απλώς δοκιμάστε άλλη τακτική.

 

ΙΧΘΥΣ: Με σταθερές και ήρεμες κινήσεις θα πετύχετε ό,τι οι άλλοι ζητούν σπασμωδικά. Ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας και μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares