Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 8 Οκτωβρίου

Μην καλομαθαίνετε τους άλλους γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα



ΚΡΙΟΣ: Εργαστείτε σκληρά τη μέρα αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Βάλτε τάξη στις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για να κάνετε ό,τι αγαπάτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέπετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να ανακατεύονται όλοι για το ίδιο θέμα. Για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καινούριες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν. Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σωστές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε παλιές εκκρεμότητες. Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που θα αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα.

 

ΛΕΩΝ: Μόνο με τη διπλωματία σας θα αποσβήσετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών. Η κριτική δεν σας βοηθά γι’ αυτό προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλύοντας τις πρωτότυπες ιδέες σας, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους πρέπει πρώτα να γίνετε με τον εαυτό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην καλομαθαίνετε τους άλλους γιατί έτσι θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τη βοήθεια των συνεργατών σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όταν βλέπετε ότι τα περιθώρια στενεύουν υποχωρήστε και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάντε και καμία τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που πιστεύετε ότι η έκβασή της δεν είναι βέβαιη. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ότι δε σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας άμεσα. Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας πριν έρθουν τα έξοδα να σας πνίξουν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλετε αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα.

 

ΙΧΘΥΣ: Αναθεωρήστε τις απόψεις σας πριν μετανιώσετε για τις επαγγελματικές σας αποφάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας με άτομα που απλώς σας χρησιμοποιούν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση