Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Αφήστε το χαμόγελό σας να βγει και πάλι προς τα έξω και δώστε χαρά στους γύρω σας



ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Μην μπερδεύετε το ρομαντισμό με τα εργασιακά σας θέματα, γιατί θα φανείτε ασυνεπείς.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην περιορίζεστε μόνο στο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, αλλά γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα. Κερδίστε τους συνεργάτες σας αποδεικνύοντάς τους τη θέληση που έχετε και τις αντοχές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να ορίσει εκείνο το πότε θα συζητήσετε τα κοινά σας σχέδια. Μην αδιαφορείτε και δυσκολεύετε περισσότερο τα πράγματα.

 

ΛΕΩΝ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή για να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με τον σύντροφό σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνεργάτες σας παρεμβαίνουν σε κάποιες ενέργειές σας γιατί η στάση σας προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Αν έχετε πολλά να πείτε δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσετε από έναν καταιγισμό ερωτήσεων.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε την ένταση που υπάρχει να σας εκνευρίσει και κρατηθείτε μακριά από ζήλιες και κριτικές. Προχωρήστε στα σχέδιά σας αφού πρώτα οργανώσετε τον χρόνο σας και ελέγξετε όλα τα δεδομένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε ευγενικά τις απόψεις σας και μετά αφήστε τους άλλους να αποφασίσουν χωρίς να τους πιέζετε. Αφήστε το χαμόγελό σας να βγει και πάλι προς τα έξω και δώστε χαρά στους γύρω σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να μη σας δημιουργούν προβλήματα. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, δίνοντας στοργή στον σύντροφό σας για να σας το ανταποδώσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην κριτικάρετε δικά σας πρόσωπα που σας έκαναν κριτική, γιατί ίσως είχαν τους λόγους τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργήστε μια ευνοϊκότερη τάξη πραγμάτων για να μπορέσετε να προωθήσετε αλλά και να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά ποτέ δεν υπήρξαν καλοί σύμβουλοι. Ήρθε η στιγμή να βάλετε τέλος στα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβετε ξανά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα