Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 16 έως 23/10

Προτιμήστε να επιλέγετε ό,τι σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι λαμπερές υποσχέσεις



Στις 17 ο Ήλιος στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, αν χρησιμοποιήσετε σωστά την ενέργειά σας θα διατηρήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες. Στις 19 η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, είναι τυχερή όψη για κέρδη και συνεργασίες, αλλά και για να προσελκύσετε κάποιο πρόσωπο. Στις 20 η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, αυξάνει τις εντάσεις και το παρασκήνιο, οπότε κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που δεν σας αφορούν και θα σας μπερδέψουν σε λόγια και καυγάδες. Στις 22 ο Ήλιος στον Ζυγό σε σύνοδο με την Αφροδίτη, αυξάνει τον συναισθηματισμό και σας κάνει να είστε πιο ερωτικοί απέναντι στον σύντροφό σας ή σε άτομα που θέλετε να βρίσκονται κοντά σας. Στις 23 με τον Ερμή στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, θα δεχθείτε βοήθεια για να εκπληρώσετε σχέδια από σημαντικά άτομα. Θετική όψη για να πάρετε αποφάσεις, αφού θα διαλέξετε σωστό δρόμο.

 

ΚΡΙΟΣ: Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τον συναισθηματικό σας τομέα, όπου τώρα καλείστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με τον σύντροφό σας ή όχι. Αποφύγετε προστριβές με τους στενούς σας συνεργάτες και αν θέλετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας κάντε το με ήπιο τρόπο και αφήστε κατά μέρους τις προστριβές.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Καινούριο προσανατολισμό και καινούριες βάσεις στον εργασιακό σας χώρο, σας επιφυλάσσει η εβδομάδα. Με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες θα ανοίξει η επαγγελματική σας ζωή. Η πειθώ και η προσωπική σας γοητεία μπορούν να συμβάλλουν ιδιαίτερα, ώστε να καταφέρετε να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν, αλλά και να σας βοηθήσουν. Αποφύγετε τις άσκοπες εξορμήσεις και τις υπερβολές, μια που δεν θα είστε στερημένοι από έμπνευση ή εύνοια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε έτοιμοι να ακούσετε διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις από τα άτομα που σας περιβάλλουν στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο και μέσα από αυτές επιλέξτε τις πιο ρεαλιστικές και τις λιγότερο παρακινδυνευμένες. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καινούριες ανακατατάξεις, που θα προέλθουν από συσχετισμούς ή οικονομικές συγκυρίες. Εφόσον κάνετε ρεαλιστικούς υπολογισμούς, επιδιώξτε τη χρηματοδότηση, προκειμένου να εξασφαλίσετε κάποιο κεφάλαιο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα γι’ αυτό εκεί που καταλαβαίνετε ότι υπερτερείτε, προβάλετε την υγιή υπερηφάνεια σας και μην αφήσετε την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό σας να επηρεάσουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Παραμερίστε την κτητικότητα και δώστε το σύνθημα για μια γρήγορη αξιολόγηση αλλά και εφαρμογή των τρόπων και των κανόνων που αξίζει να υιοθετήσετε.

 

ΛΕΩΝ: Επειδή, θα υπάρξουν και απρόοπτα σχέδια, μην ανοίγεστε περισσότερο από εκεί που σας παίρνει. Και πάνω απ’ όλα προσέξτε και προσπαθήστε να αποφύγετε να μπερδέψετε τα αισθηματικά με τα οικονομικά σας θέματα, λόγω της ανυπομονησίας σας. Αν μπορέσετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τις ικανότητες και την εξυπνάδα σας, θα δημιουργήσετε μια σταθερή και πολύτιμη συμμαχία για εσάς, που θα σας φανεί χρήσιμη στο άμεσο μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να πείσετε κάποια πρόσωπα που χρειάζεστε να πιστέψουν σε εσάς και να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους. Δείξτε τη δύναμη και την ισχύ σας, αλλά μη σηκώσετε πολύ ψηλά τον πήχη στις προσδοκίες σας, που θα σας οδηγήσει σε σπατάλες. Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα κληθούν να σας δώσουν όσοι σας στοιχίζουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να επιλέγετε ό,τι σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι λαμπερές υποσχέσεις. Η συμπαράσταση που θα έχετε από στενούς σας συνεργάτες και φίλους, θα παραμερίσει τα εμπόδια στα εργασιακά σας σχέδια και θα σας γεμίσει πρακτικές ιδέες. Προσπαθήστε στην κάθε σας κίνηση να σκέφτεστε λογικά και συλλογικά. Αλλάζουν οι ρυθμοί σας και εμφανίζονται καινούριες πρωτοβουλίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τις οικονομικές σας βλέψεις και την αξιοποίηση των συμφερόντων σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα και σίγουρα θα είστε σε μεγάλο βαθμό ρομαντικοί και πιο αισθησιακοί. Αφήστε λοιπόν, στην άκρη το άγχος και τους φόβους της μοναξιάς που σας συντροφεύουν τον τελευταίο καιρό και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα που θα σας συναρπάσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο, θα γίνει περισσότερο απαιτητικό, ανταγωνιστικό και ηλεκτρισμένο, κάτι που θα σας κουράσει και θα εξαντλήσει εν μέρει τον οργανισμό σας. Προσανατολιστείτε σε μια αλλαγή που μπορεί εκτός των συνηθισμένων σας δραστηριοτήτων, να σας δώσει και καινούριες ιδέες για τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά κυρίως θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ θα θέλατε να ξεχάσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά είναι αδύνατο να το καταφέρετε, οπότε καταργήστε την τακτική μπρος-πίσω και καθίστε να βρείτε άμεσες λύσεις. Τα εμπόδια που θα συναντήσετε θα απαιτήσουν όλο τον δυναμισμό σας για να ανταπεξέλθετε, αλλά παράλληλα θα έχετε και αρκετή βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος, θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Βέβαια, επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και αξιοποιήστε σωστά τις πηγές σας. Μέχρι να ανακαλύψετε όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, μη δημιουργήσετε αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας. Συνήθως δεν είστε άνθρωποι του έχω αλλά του είμαι. Παρόλα αυτά κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για υλικές κατακτήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα