Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 19 Οκτωβρίου

Βάλτε ένα στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω



ΚΡΙΟΣ: Η ψυχική επαφή που αισθάνεστε με ορισμένα πρόσωπα είναι αρκετή για να νιώσετε καλύτερα. Εάν μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας, μπορούν να σας δώσουν περισσότερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε κάτι για να εντοπίσετε τους λόγους που σας προκαλούν τη ζήλια, χωρίς να είστε υπερβολικοί. Οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσκαιρο έδαφος σε μια κοινωνική εκδήλωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το έτερον σας ήμισυ είναι επιφυλακτικό γιατί θέλει να σας κρατήσει μακριά από καταστάσεις που δεν πρέπει να εμπλακείτε. Εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντα θέματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Μην πιέζετε τον χρόνο, αλλά αντίθετα αφήστε τον να δουλέψει για εσάς.

 

ΛΕΩΝ: Μην αρνηθείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα για το άτομό σας. Ζητήστε από τα οικεία σας πρόσωπα να σας διευκολύνουν στις δυσκολίες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμποδίστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να καταστραφεί οικονομικά με ουσιαστικό διάλογο. Για να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό που θέλετε, δώστε σαφείς εντολές.

 

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε ένα στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω. Εάν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τόσες εναλλαγές της διάθεσής σας το σίγουρο είναι πως δε θα πλήξετε στιγμή. Η αβεβαιότητα που νιώθετε μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να πιστέψετε στις ικανότητές σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να είναι ομαλές οι σχέσεις σας φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας. Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν όπως εσείς τα φαντάζεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε κάποια περιουσιακά σας στοιχεία που μπορούν μακροπρόθεσμα να σας δώσουν κέρδη. Να είστε πιο διπλωματικοί γιατί η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε χρόνο στους γύρω σας για να καταλάβουν πως λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν. Θα σας δοθούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα και αν θα είναι συνεργάτες σας. Αρκεί να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί για να μπορείτε να έχετε νέες γνωριμίες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα