Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια βδομάδας 23-30/10

Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας, βάλετε σε μια σειρά τα σχέδιά σας και αφήστε τη λογική να κάνει τη δουλειά



Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινότητά σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις μειώνοντας τις αναστολές. Ο Κρόνος σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, οι σχέσεις σας με τους άλλους καλυτερεύουν σε όλους τους τομείς. Η κοινωνικότητά σας θα είναι σημαντική, γι’ αυτό να είστε συγκρατημένοι και ψύχραιμοι στον τρόπο που εκφράζεστε. Με πρακτικό μυαλό και σοβαρότητα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στις 25 πραγματοποιείται Μερική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Αποφύγετε να ξεκινήσετε καινούριες επαγγελματικές ή αισθηματικές σχέσεις, καθώς θα σας μπερδέψουν και δε θα έχουν και διάρκεια. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις αφού θα είστε συνέχεια εριστικοί και έτοιμοι για καυγά. Μείνετε μακριά από άτομα που μπορούν να βλάψουν το κύρος σας και να χαλάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Στις 29 ο Δίας περνάει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς και θα αρχίσουν καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Ναι μεν θα κάνετε βήματα μπροστά, αλλά κάτι θα σας κρατάει πίσω και θα σας γυρίζει στην αρχή. Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας, βάλετε σε μια σειρά τα σχέδιά σας και αφήστε τη λογική να κάνει τη δουλειά της. Στις 30 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό, οπότε αρχίζουν να μειώνονται οι εντάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε με την ανάδρομη πορεία του. Περιορίζονται τα λάθη, μειώνεται το παρασκήνιο, ενισχύεται η δυναμικότητά σας, ενώ οι συνεργάτες σας θα είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν και να σας στηρίζουν.

 

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα, χωρίς να έχετε ανάγκη τους άλλους για να τα πραγματοποιήσετε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υπερτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να ωθηθείτε στην υπερβολή. Υιοθετήστε έναν πιο σωστό και δίκαιο τρόπο ιεράρχησης, μετρώντας πρώτα τις επιθυμίες σας, μετά τις φιλοδοξίες σας και ύστερα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κυνηγήστε με επιμέλεια την ουσία των πραγμάτων στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σας θέματα, χωρίς να κάνετε από μόνοι σας περίπλοκα τα εύκολα και δημιουργήσετε ανατροπές. Εξάλλου, ανάλογα με τις περιστάσεις ξέρετε να βάζετε μπρος τους μηχανισμούς επίθεσης και αυτοάμυνας όταν υπάρχουν κακόβουλες προθέσεις ή δυσκολίες. Η ενισχυμένη διάθεσή σας για κοινωνική ζωή και νέες επαφές, μπορούν να αποδώσουν σε πολλά επίπεδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάγκη σας να καλυτερεύσετε την προσωπική σας ζωή, θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε τρόπους που θα σας απαλλάσσουν από χάσιμο χρόνου και θα σας δώσουν μεγαλύτερη άνεση στον επαγγελματικό σας τομέα. Κάποιες από τις ενέργειές σας θα αφορούν την εξερεύνηση καινούριων ιδεών και οι προοπτικές θα είναι θετικές, αρκεί να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τις παραμέτρους των δυνατοτήτων σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εξελίξεις μπορεί να σας τρομάζουν, αφού θα έχετε συνέχεια την αίσθηση ότι φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και κάτι θα συμβαίνει που θα απαιτεί μια προσπάθεια ακόμη. Οι καινοτομίες που θα γίνουν θα σας δώσουν κέρδος και ικανοποίηση. Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος, θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες.

 

ΛΕΩΝ: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας. Ρυθμίστε τα περιουσιακά σας θέματα, ώστε να γίνουν με τρόπο που σας συμφέρει. Πιθανόν οι διαδικασίες να σας κουράσουν και να σας αγχώσουν, αλλά δεν θα μείνετε παραπονεμένοι από την έκβαση που θα έχουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δρομολογήσετε μια σειρά από σκέψεις και θέσεις για να βάλετε σε λειτουργία τα προσωπικά σας σχέδια, αλλάζοντας όμως και το επαγγελματικό σας σκηνικό. Έχετε καλή διάθεση και έτσι τα κακόβουλα σχόλια σας αφήνουν αδιάφορους. Υιοθετήστε την άποψη πως δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί σε όλα υπάρχει ένα νόημα. Αυτό που πρωτεύει σε εσάς είναι να νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι.

 

ΖΥΓΟΣ: Ερευνήστε κάθε τρόπο και δυνατότητα που έχετε, για να αποκτήσετε καινούριες πηγές εισοδήματος και βρείτε ό,τι μπορεί να συμβάλλει στην αξιοποίηση των συμφερόντων σας. Επιτέλους θα αναγνωρίσετε τα κίνητρα φίλων και εχθρών, που το τελευταίο διάστημα θέλουν και διεκδικούν κάτι από εσάς. Αυτό θα σας διευκολύνει να ανταποκριθείτε πιο ουσιαστικά στις σχέσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε, εφαρμόστε και μάθετε να προτιμάτε στο καθετί τα μικρά και ουσιαστικά βήματα, από τα μεγάλα και εντυπωσιακά που είναι αβέβαια. Δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο για να αναπτύξετε τις πρωτοβουλίες σας και ξεκαθαρίστε τις ασάφειες που θα υπάρχουν στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή και κυρίως θέστε νέο πλαίσιο σε παλιές και καινούριες συνεργασίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ερωτισμός σας θα είναι διάχυτος και θα βρίσκει ανταπόδοση, ώστε να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας σε καινούριες συγκινήσεις. Τα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα αλλάξουν το μέχρι τώρα σκηνικό και θα την κάνουν ασύλληπτα όμορφη και χαρούμενη. Οι αδέσμευτοι θα αποκτήσετε μια καινούρια φιλία, που παρόλο που δεν θα το φαντάζεστε αν την αφήσετε να εξελιχθεί στην πορεία, θα γίνει ένας μεγάλος έρωτας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάλλον βρίσκεστε στο μεταίχμιο μια σειράς σημαντικών αλλαγών, τις οποίες θέλετε να επιχειρήσετε, προκειμένου να βελτιώσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Εκτονώστε όλα τα συναισθήματα που έχετε συσσωρεύσει μέσα σας, με δημιουργικό τρόπο, αναζητώντας περισσότερη ασφάλεια και όχι παίζοντας παιχνίδι εξουσίας με άλλους. Οι εκρήξεις που θα σημειωθούν από την πλευρά σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, θα βγάλουν στην επιφάνεια το χειρότερό σας χαρακτήρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αιτία των καυγάδων και των προστριβών με τον σύντροφό σας, είναι τα οικονομικά και των δυο σας, που είναι αρκετά πιεσμένα. Όσα και αν βγάζετε, σας προλαβαίνουν τα έξοδα και επειδή δεν είχατε κάνει σωστούς προϋπολογισμούς, δεν μπορείτε να φέρετε μια ισορροπία. Όμως, αν θέλετε πραγματικά να βρείτε μια λύση, μπορείτε μόνο κάνοντας ουσιαστικό διάλογο και όχι ρίχνοντας ο ένας στον άλλο τις ευθύνες για την κατάσταση σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Κοιτάξτε να ηρεμήσετε και να περιορίσετε την επιθετικότητά σας που δεν θα σας προσφέρει τίποτα, εκτός από καινούριους μπελάδες και απομάκρυνση, τόσο από τους συνεργάτες σας, όσο και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επικεντρωθείτε στη σχέση για να της δώσετε περισσότερο βάθος. Μαζέψτε κοντά σας ανθρώπους που προσπαθούν να σας γνωρίσουν και να έρθουν πιο κοντά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα