Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 25 Οκτωβρίου

Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι



ΚΡΙΟΣ: Επιβάλετε να φανείτε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές σας επιλογές. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας για να μπορέσετε να κάνετε εργασιακά ανοίγματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με το να εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και να είστε απότομοι δε θα ωφεληθείτε σε τίποτα. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινήστε σταθεροποιώντας συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σταδιακά. Μην κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας πριν να είστε σίγουροι για την επιτυχία τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε καινούριες γνωριμίες για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι.

 

ΛΕΩΝ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας αποφύγετε παγίδες του εργασιακού σας χώρου. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια που μπορείτε να τα βρείτε μπροστά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και εκείνες του συντρόφου σας. Κάποιες αναβολές που σας εκνευρίζουν μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάποια λάθη.

 

ΖΥΓΟΣ: Η παρουσία ενός ατόμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της επαγγελματικής σας υπόθεσης. Γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προχωρήστε μπροστά αφήνοντας πίσω όσα σας έχουν πονέσει και σας έχουν πληγώσει. Επωφεληθείτε από μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ομορφύνετε την καθημερινή σας ζωή κάνοντας ό,τι γεμίζει την ψυχή σας. Προτού αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς που σας γίνεται φροντίστε να είστε σεμνοί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις που σας εμποδίζουν να δείτε τα καλά. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να είστε έτοιμοι για αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απομακρυνθείτε τάχιστα από άτομα που δεν έχουν και δεν είχαν να σας δώσουν τίποτα. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να χειριστείτε τις καταστάσεις καλύτερα.

 

ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο, γιατί μπορεί να πληγώσετε τους γύρω σας. Εάν δεν είστε σαφείς, ενδέχεται να συμβούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιους στόχους να αναζητήσετε για να είστε ευτυχισμένοι για το υπόλοιπο της ζωής σας

Μια νέα μελέτη συγκρίνει τους στόχους για τον πλούτο έναντι της υγείας για να τονώσει τα συναισθήματα ευτυχίας