Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 26 Νοεμβρίου

Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι



ΚΡΙΟΣ: Θα αρχίσουν να περιορίζονται σημαντικά οι υπερβολές στη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα που συναναστρέφεστε και ειδικά προς το σύντροφό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι έχετε συνεργασίες θα αρχίσετε να νιώθετε καταπιεσμένοι και ενδέχεται οι έντονες αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν αντιθέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με αυξημένη την ικανότητα της κρίσης σας, θα είστε σε θέση να αξιολογείτε πιο σωστά πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και να αναπτύσσετε τις σχέσεις σας με έναν νέο τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαλύοντας οποιεσδήποτε ψευδαισθήσεις και αποκαλύπτοντας τι κρύβεται στο παρασκήνιο, θα γνωρίζετε πάνω σε ποιους μπορείτε να επενδύσετε.

 

ΛΕΩΝ: Μην κάνετε τους ήρωες από τη στιγμή που μπορείτε να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην κάνετε καταχρήσεις γιατί δεν τις αντέχετε και αναζητήστε έναν αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο για να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι και δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων, ούτε τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο πνευματικά τη ζωή σας, να σπουδάζετε τις εξελίξεις και να αναζητάτε την πείρα εκείνων που πραγματικά ξέρουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να βελτιωθούν αν τολμήσετε τώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να διορθώσετε τα λάθη που υπάρχουν στις πιο σημαντικές σας υποθέσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συναισθηματικές σας σχέσεις θα είναι γόνιμες και ανοιχτές, καθώς θα είστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις, αλλά θα υπάρχει και μεγάλη ποικιλία γύρω σας από πλευράς ερωτικών συντρόφων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε και πιο θαρραλέοι να προσεγγίσετε ανθρώπους στους οποίους μέχρι τώρα διστάζατε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε μια που η συμπεριφορά σας αρκετές φορές είναι λίγο περίεργη και αυταρχική, είναι να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους και να περιορίσετε τη διάθεσή σας για καυγάδες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.