Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι δώρα σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 23 Δεκεμβρίου

Πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου σύμφωνα με το ζώδιό σου



Η τελευταία Πανσέληνος του έτους εμφανίζεται στις 23 Δεκεμβρίου στο ζώδιο της Γης, τον Αιγόκερο. Ο Αιγόκερως έχει μια ζωδιακή ενέργεια που παρακινεί εμάς τους αστρολογικά σκεπτόμενους να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τι έχει σημασία. Για μια στιγμή, ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο μαζί μου. Μπορούμε να κάνουμε το Time Warp, να πηδήξουμε σε ένα Tardis ή να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε είδος μαγικής συσκευής θέλετε να εστιάσετε. Καθώς φανταζόμαστε τον χρόνο και τον χώρο να περιστρέφονται, να στροβιλίζονται, να στροβιλίζονται και να περιστρέφονται προς τα πίσω, προσγειώστε το σώμα σας στον αρχαίο κόσμο πριν από μετρήσεις χρόνου με δυτικό πνεύμα. Τότε που οι πρώτοι πρόγονοί μας έπρεπε να είναι πρακτικοί και πολυμήχανοι όσον αφορά τις καλλιέργειες. Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει τη σκληρότητα που ακολουθεί το τέλος της περιόδου συγκομιδής - οι καλλιέργειες πεθαίνουν και αυτό αποτελεί πιο επιτακτική ανησυχία από κάποιον που δεν θα στείλει ένα περιστέρι για να σας ενημερώσει τι είναι καλό.

Σοβαρά όμως, αυτή η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο είναι μια υπενθύμιση ότι το καλύτερο μέρος της ζωής είναι ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη. Όταν κάτι λειτουργεί με κάποιο τρόπο μαγικά, είναι σημαντικό για εμάς να αγαπάμε ριζικά και να είμαστε ευγνώμονες για την επιτυχία μας. Ακόμα κι αν βιώνετε μια στιγμή ηρεμίας στην ερωτική σας ζωή, την καριέρα ή κάτι άλλο, αφιερώστε χρόνο για να εκτιμήσετε όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα. Στην αστρολογία, η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα και στον Αιγόκερο, η Σελήνη δυσκολεύεται να εκφραστεί - μπορεί να βαλτώσει από τις ευθύνες των ενηλίκων και την ανάγκη να σκεφτεί στρατηγικά. Η δράση είναι σίγουρα προ των πυλών. Προς το παρόν, αφήστε αυτή τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο να είναι το ζώδιό σας για να εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Η υπομονή είναι πραγματικά το παν.

https://www.instagram.com/p/CmcNpR9uoby/

Το ωροσκόπιό σας για τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο:

Κριός

Το να περνάς μέσα από τη λάσπη είναι απαίτηση για σένα. Διατηρήστε ανοιχτό το μυαλό σας όταν πρόκειται να γεμίσετε με λάθη και βρωμιά. Το να αφήνεις κάποιες συναντήσεις με λίγη βρωμιά κάτω από τα νύχια σου είναι μέρος της διαδικασίας. Αποδεικνύεται ότι ο δρόμος προς την επιτυχία είναι στρωμένος με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Η ολοκλήρωση είναι το αποτέλεσμα της συσσώρευσης των προσπαθειών σας.

Ταύρος

Ω, μόνο και μόνο επειδή έχεις μια υπέροχη ιδέα δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι θα δουν το όραμά σου. Για πολλούς από εσάς, η ανάπτυξη σχεδίων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης μπορεί να είναι άξια προσοχής. Εάν αισθάνεστε ότι κάτι δεν λειτουργεί και εξακολουθείτε να πιστεύετε σε αυτό, ίσως η εύρεση βοήθειας είναι το επόμενο μεγάλο βήμα. Πάρτε το ημερολόγιό σας και δημιουργήστε μια λίστα με πέντε άτομα στα οποία θέλετε να μοιάσετε. Ανακαλύψτε τη συνταγή που οδήγησε στην επιτυχία τους και στη συνέχεια αναφέρετε τα συστατικά.

Δίδυμοι

Μερικές φορές, τα νέα μας ξεκινήματα ξεκινούν με ένα τέλος. Καθώς αρχίζετε να εισέρχεστε στα επόμενα στάδια της ζωής σας, είναι σημαντικό για εσάς να προσέχετε με ποιους περιβάλλεστε. Φυσικά, ορισμένοι από τους φίλους σας επιβιώνουν από συνθήκες, αλλά άλλοι μπορεί να είναι περισσότερο σαν άγκυρες που σας τραβούν προς τα κάτω. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γράψει ημερολόγιο για το πώς μοιράζεστε τον πιο πολύτιμο πόρο σας — σημείωση, αυτός είστε εσείς.

Καρκίνος

Η σχέση που επιθυμείτε μπορεί να μην είναι σε θέση να συμβεί λόγω της δουλειάς που κάνετε. Φυσικά, ως κοσμικός επιμελητής της ζωής σας, ΔΕΝ συνιστώ να συρρικνώσετε την κληρονομιά σας για έναν εραστή. Αντίθετα, κοιτάξτε τον συνεχώς διευρυνόμενο κατάλογο των καθηκόντων σας και σκεφτείτε να πείτε «όχι» αντί να πηδήσετε αμέσως για να συμπληρώσετε τα κενά. Μερικές φορές, όταν αφήνουμε χώρο στο αδρανές μυαλό μας, μπορούμε πιο εύκολα να προσελκύσουμε αυτόν που επιθυμούμε.

Λέων

Γνωρίζετε την έκφραση «ανόητο είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα»; Δεν είναι αλήθεια, αγαπητέ. Το πώς χειρίζεστε την απόρριψη, την επανάληψη και την αποτυχία έχει μεγαλύτερη σημασία από το να συμμετέχετε σε ράλι ανθεκτικότητας. Δυστυχώς, το «όχι» είναι το πρώτο βήμα για να προσγειωθείτε στο «ναι». Προσπαθήστε να συγκρατήσετε την γκρίνια και το να αισθάνεστε άσχημα για το αποτέλεσμα. Φυσικά, θα πρέπει να τιμάτε τα συναισθήματά σας, απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν θα πέσετε. Γνωρίζετε ότι η διαδικασία είναι γεμάτη λάθη και αποτυχίες, γι' αυτό εμπιστευτείτε αυτό που ξέρετε ότι είστε ικανοί!

Παρθένος

Ένα τετράγωνο μυαλό θα σας πάει μακριά, να θυμάστε ότι όμως οι σκέψεις δεν είναι γεγονότα, ούτε και τα συναισθήματα! Στο τμήμα αγάπης, μπορεί να αισθάνεστε ελαφρώς συγκλονισμένοι από τους φόβους, τις σκέψεις και τις κακές σας πεποιθήσεις. Να είστε βέβαιος ότι προχωράτε στα φλερτ σας με λογικό μυαλό. Το να χτίσεις μια σύνδεση με κάποιον νέο ή να φτάσεις σε νέα ύψη σχέσης με τον σύντροφό σου απαιτεί χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CmcM6jYOjAg/

Ζυγός

Είσαι υπέρ της ανάπτυξης και της βελτίωσης της κοινότητας μέσω της βοήθειας της κοινότητας. Όταν έχετε υγιή κοινή υποστήριξη, μπορεί να ακολουθήσουν αισθήματα προστασίας, αγάπης και εκτίμησης. Όταν νιώθετε απογοητευμένοι από την κοινότητα ή την οικογένεια, η επιθυμία να υποχωρήσετε και να βρείτε αυτό που χρειάζεστε από εραστές ή στενούς φίλους γίνεται μια φυσική αντίδραση. Εάν αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους σύγκρουση, σκεφτείτε να σταματήσετε τις αντιδράσεις σας και σκεφτείτε πρώτα να δουλέψετε τη σχέση με την οικογένειά σας.

Σκορπιός

Η σοφία σας από προηγούμενες εμπειρίες μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με αυτό που θέλετε να είστε. Ένα μέρος σας μπορεί να θέλετε να ζήσετε την επαγγελματική σας ζωή με την ενέργεια μιας εξουσίας, κάτι που είναι πολύ τιμητικό! Όταν βάζετε στόχους για τον εαυτό σας, κρατάτε τον εαυτό σας στα πρότυπα ότι μπορεί πραγματικά να πραγματοποιηθούν. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε θέσει τον στόχο πολύ ψηλά όμως—υπάρχουν επίπεδα επιτυχίας και θα διαπρέψετε δείχνοντας τους τον απαραίτητο σεβασμό!

Τοξότης

Τοξότη, για να πετύχεις τους στόχους σου, πρέπει να είσαι έτοιμος για τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων. Τα σπριντ μπορεί να είναι οι παγίδες σας, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί με τις αυθόρμητες αναζητήσεις. Φυσικά, θα πρέπει να προσεγγίσετε τον κόσμο με ανοιχτό μυαλό - έτσι δίνετε το καλύτερο από τον εαυτό σας. Η προθυμία για μάθηση και εξερεύνηση είναι ένα εξαιρετικό προσόν. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε τις προτεραιότητές σας σε σειρά.

Αιγόκερως

Μερικοί από εσάς ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα γράφημα που θα εξετάζει όλες τις ευθύνες σας. Αυτό μπορεί να γίνει αν τα καταχωρήσετε στο ημερολόγιό σας ή δημιουργώντας ένα φύλλο Excel (ειδικά αν έχετε πλανήτες στην Παρθένο). Μόλις έχετε μια ιδέα για όλα όσα κάνετε, αρχίστε να σκέφτεστε πώς να προχωρήσετε καλύτερα με τις ευθύνες σας. Καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, μπορείτε να περιμένετε μια νέα έκρηξη δραστηριοτήτων που θα ακολουθήσει. Θα τους βρείτε χρόνο πριν ή αφού έρθουν;

Υδροχόος

Είναι η τέλεια στιγμή για να κλείσετε το στόμα σας και να παραδοθείτε στο άγνωστο. Είσαι άτομο με γνώσεις. Ακόμα κι αν μπορεί να μην αισθάνεστε πλήρως κατανοητοί από τον κόσμο, αναρωτηθείτε: «Ποιος είναι;» Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο για να υποχωρήσετε και να ξεφύγετε από την κανονική ζωή. Σκεφτείτε δραστηριότητες στις οποίες μπορείτε να δεσμευτείτε και τις οποίες δεν θα εγκαταλείψετε εύκολα. Η μακροζωία είναι το κλειδί για την ευεξία σας.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι πραγματικά ένα καταπληκτικό άτομο - το ξέρεις αυτό για τον εαυτό σου; Η κοινότητα γύρω σας εξαρτάται από το μεγαλείο σας, που σημαίνει ότι έχετε τόσα πολλά να τους προσφέρετε. Η διορατικότητα, οι εμπειρίες και η σοφία είναι μια εξαιρετική προσθήκη στον κόσμο στον οποίο βρίσκεστε, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι ότι θα το κάνετε με τα εργαλεία στην εργαλειοθήκη σας. Πιστέψτε ότι με τον καιρό, θα αρχίσετε να εκτιμάτε τον εαυτό σας περισσότερο. Αυτό το ταξίδι ξεκινά με υπομονή και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.