Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 27 Δεκεμβρίου

Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν



ΚΡΙΟΣ: Θα είστε έτοιμοι να κρίνετε πιο νηφάλια τη σχέση με τον σύντροφό σας και να την οδηγήσετε σε σωστή πορεία. Η μέρα θα σας υποδείξει τα περιθώρια που έχετε για να ανοιχτείτε περισσότερο στις σχέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνοντας τις σωστές ενέργειες από και προς τους άλλους, θα γίνετε γνώστες των καταστάσεων και δεν θα τρέφετε ψευδαισθήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να προωθήσετε την αμοιβαιότητα μεταξύ σας, ακόμα και αν πιστεύετε αρκετές φορές ότι όλοι είναι το ίδιο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό.

 

ΛΕΩΝ: Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε οι συναισθηματικές σας επιλογές να συμβαδίζουν με αυτές της καρδιά σας. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν αν έχετε υπομονή. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους. Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Εάν οι εναλλαγές που υπάρχουν σας έχουν κουράσει φροντίστε να σταθεροποιηθείτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.