Ζώδια Τρίτης 27 Δεκεμβρίου

Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Θα είστε έτοιμοι να κρίνετε πιο νηφάλια τη σχέση με τον σύντροφό σας και να την οδηγήσετε σε σωστή πορεία. Η μέρα θα σας υποδείξει τα περιθώρια που έχετε για να ανοιχτείτε περισσότερο στις σχέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνοντας τις σωστές ενέργειες από και προς τους άλλους, θα γίνετε γνώστες των καταστάσεων και δεν θα τρέφετε ψευδαισθήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να προωθήσετε την αμοιβαιότητα μεταξύ σας, ακόμα και αν πιστεύετε αρκετές φορές ότι όλοι είναι το ίδιο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό.

 

ΛΕΩΝ: Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε οι συναισθηματικές σας επιλογές να συμβαδίζουν με αυτές της καρδιά σας. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν αν έχετε υπομονή. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους. Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Εάν οι εναλλαγές που υπάρχουν σας έχουν κουράσει φροντίστε να σταθεροποιηθείτε. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares