Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 27 Δεκεμβρίου

Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν


Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Θα είστε έτοιμοι να κρίνετε πιο νηφάλια τη σχέση με τον σύντροφό σας και να την οδηγήσετε σε σωστή πορεία. Η μέρα θα σας υποδείξει τα περιθώρια που έχετε για να ανοιχτείτε περισσότερο στις σχέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνοντας τις σωστές ενέργειες από και προς τους άλλους, θα γίνετε γνώστες των καταστάσεων και δεν θα τρέφετε ψευδαισθήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να προωθήσετε την αμοιβαιότητα μεταξύ σας, ακόμα και αν πιστεύετε αρκετές φορές ότι όλοι είναι το ίδιο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό.

 

ΛΕΩΝ: Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε οι συναισθηματικές σας επιλογές να συμβαδίζουν με αυτές της καρδιά σας. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν αν έχετε υπομονή. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους. Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Εάν οι εναλλαγές που υπάρχουν σας έχουν κουράσει φροντίστε να σταθεροποιηθείτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεάσει η Υπερπανσέληνος-Φεγγάρι Συγκομιδής στις 29/9 το ζώδιό σου

Η πανσέληνος του Κριού είναι η ευκαιρία σας να εστιάσετε ξανά σε αυτό που φωτίζει την καρδιά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου

Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου

Προσανατολιστείτε προς νέες κατευθύνσεις για να αναπτερώσετε το ηθικό σας

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

6 συμβουλές για να κρατήσετε το περιττό δράμα έξω από τη σχέση σας

Να ποιες συμβουλές ακολουθούν τα ζευγάρια για την αρμονική συμβιώσή τους.

BEAUTY TIPS

Viva México Nails: Ένα μανικιούρ εμπνευσμένο από τον ζωγράφο Pedro Coronel

Ανανέωσε τα νύχια σου με αυτήν την όμορφη ιδέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας: