Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Τοξότη και το 2023

Θα υπάρχει επιτυχία σε όλες τις προσπάθειές σας, οπότε προετοιμαστείτε για μια πλούσια και ευημερούσα χρονιά



Η νέα χρονιά θα φέρει στη ζωή σας μεγάλες ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αναδειχθείτε, ενώ θα συμβούν όμορφα πράγματα ώστε να προχωρήσετε με τα σχέδια που έχετε βάλει στην άκρη εδώ και πολύ καιρό. Εκτιμήστε σωστά τις ικανότητές σας και μην υποβιβάζετε τα επιτεύγματά σας όσο μικρά κι αν τα θεωρείτε. Θα υπάρχει επιτυχία σε όλες τις προσπάθειές σας, οπότε προετοιμαστείτε για μια πλούσια και ευημερούσα χρονιά.

Το 2023 να είστε έτοιμοι να δεχθείτε διακυμάνσεις στην καριέρα σας, ενώ θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και πρόσθετα καθήκοντα. Σε οικονομικό επίπεδο θα διανύσετε κερδοφόρες περιόδους και θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε σημαντικές επενδύσεις.

Τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα είναι φέτος το στήριγμά σας σε ότι αποφασίσετε να κάνετε, αφού θα παραμένουν αφοσιωμένοι σε εσάς και το μόνο που θα ζητούν για αντάλλαγμα είναι αγάπη.

Από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες ερωτικές σχέσεις. Απλά και χαλαρά πράγματα θα ωφελήσουν την υγεία σας.

Παραμείνετε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν αντιμετωπίζετε προκλήσεις, αφού και αυτές είναι μέρος της ζωής που δεν μπορείτε να αποφύγετε και αντί να ενδώσετε σε αυτές πρέπει να βρείτε τρόπους να τις ξεπεράσετε. Με τις ικανότητες που διαθέτετε, δεν υπάρχει τίποτα που να θέλετε και δεν μπορείτε να πετύχετε. Μην τα παρατάτε ποτέ, ακόμα κι αν φαίνεται να μην υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Παραμείνετε αισιόδοξοι και θα ευδοκιμήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, ενώ θα γίνεται έμπνευση για πολλούς. Θα είστε το πρόσωπο που οι άλλοι θα βλέπουν και θα μπορούν να βασιστούν για να οδηγηθούν στον σωστό δρόμο. 

Η χρονιά θα είναι αρκετά ευνοϊκή και όλα θα λειτουργούν προς το καλύτερο στη ζωή σας. Ναι μεν θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις, αλλά θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Καλλιεργήστε υγιείς σχέσεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, για να έχετε ανοδική πορεία. Βεβαιωθείτε ότι πέτυχατε ειρήνη, ισορροπία και σταθερότητα στον προσωπικό και επαγγελματικό σας τομέα.

 https://www.instagram.com/p/CmJQNbfoSA_/

Σχέσεις & Έρωτας

Τη νέα χρονιά δεν θα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα σας κρατούν πίσω εσάς τους αδέσμευτους. Επομένως, μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας στην αγάπη και να κάνετε χώρο στη ζωή σας σε εκείνο το άτομο που θα γνωρίσετε και θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να παραμείνετε ειλικρινείς και πιστοί στον σύντροφό σας. Μην αφήσετε περαστικούς πειρασμούς να κυριαρχήσουν και να καταστρέψουν ό,τι όμορφο έχετε φτιάξει με το έτερον σας ήμισυ. Κινήσεις αγάπης και στήριξης θα κάνουν το ταίρι σας να βεβαιωθεί ότι το αγαπάτε και το εκτιμάτε, σφραγίζοντας τη σχέση σας.

Στον οικογενειακό σας χώρο θα επικρατεί γαλήνη, ευτυχία και χαρά, καθώς όλες οι παρεξηγήσεις που υπήρχαν θα πάρουν τέλος και θα σας περιβάλλει ειρηνική συνύπαρξη. Μοιραστείτε συναισθήματα με άτομα που ήταν δίπλα σας, σας στήριζαν και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας.

Αλλάξτε τον τρόπο που κινείστε σε κοινωνικό επίπεδο και μεταμορφώστε τις ζωές των ανθρώπων γύρω σας μιλώντας για αδικίες και όσα συμβαίνουν με τα οποία διαφωνείτε. Γίνετε η φωνή αυτών που δεν μπορούν να μιλήσουν και οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν, αφού θα γίνετε πιο δημοφιλείς και αγαπητοί στον περίγυρο.

 https://www.instagram.com/p/Cmy60gfumEo/

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο, θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις εξαιτίας του Κρόνου που θα εμποδίζει την πρόοδό σας. Στη συνέχεια όλα θα έρθουν στη θέση τους, οπότε θα επιστρέψετε στην εργασία σας μελετώντας όλες τις προοπτικές της καριέρας σας.

Η σωστή καθοδήγηση θα παίξει σημαντικό ρόλο και πράττοντάς το και στους γύρω σας, θα χτίσετε μια σωστή συνεργασία που θα αποδώσει οφέλη. Έχετε ηγετικές ικανότητες και μπορείτε να κάνετε θαύματα αν πιστέψετε πραγματικά στον εαυτό σας.

Τη νέα χρονιά θα υπάρχει οικονομική αφθονία, αλλά επειδή ενδέχεται να προκύψουν απροσδόκητες δαπάνες στα μέσα του έτους, πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για αυτές και να προσέχετε πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τα χρέη σας, πριν βρεθείτε σε δύσκολη θέση και χρειαστεί να πιεστείτε.

 https://www.instagram.com/p/CmJQvbFIbP8/

Υγεία

Εάν υπάρχει κάτι που θα επηρεαστεί το 2023 είναι η γενική σας ευημερία και αυτό θα γίνει λόγω των πιέσεων της καριέρας σας. Πρέπει να ηρεμήσετε και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να ξεκουραστείτε και να αναζωογονήσετε το σώμα σας. Δε γίνετε να περιμένετε να είστε παραγωγικοί με κουρασμένο σώμα. Χρήματα για ιατρικές ανάγκες θα χρειαστεί να δαπανήσετε, όμως, όχι για εσάς αλλά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 https://www.instagram.com/p/CmdDtxWLduf/

Κύριο στοιχείο κάθε μήνα

Ιανουάριος: Η ζωή σας θα προχωράει ήρεμα και δεν θα εμφανιστούν προκλήσεις που θα εκτροχιάσουν την ανάπτυξή σας.

Φεβρουάριος: Η καριέρα σας θα βελτιωθεί σημαντικά και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. Κυνηγήστε τα πάθη σας με ορμή και όλα θα πάνε καλά.

Μάρτιος: Θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να παραμείνετε αφοσιωμένοι ώστε τα πράγματα να επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Απρίλιος: Ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσετε να δουλεύετε πάνω στα σχέδιά σας. Με την κατάλληλη υποστήριξη και πόρους, θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε.

Μάιος: Οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και κάθε πτυχή της ζωής σας θα βελτιωθεί. 

Ιούνιος: Για να μην υπάρξουν προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις, θα πρέπει να αποφεύγετε συνεχείς παρεξηγήσεις και διαφωνίες.

Ιούλιος: Είναι δύσκολο να ξεπεράσετε κάποιες απογοητεύσεις, αλλά θα πρέπει να το κάνετε αν θέλετε να κάνετε κάτι σπουδαίο στη ζωή σας.

Αύγουστος: Η ερωτική σας ζωή θα προσκρούσει σε εμπόδια, λόγω έλλειψης επικοινωνίας με τον σύντροφό σας.

Σεπτέμβριος: Οι ευκαιρίες θα σας έρθουν άφθονες, οπότε εναπόκειται σε εσάς να διαλέξετε αυτά που είναι καλά για εσάς και να κινηθείτε ανάλογα.

Οκτώβριος: Αγκαλιάστε τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας και σημαίνουν πολλά για εσάς, αναζητώντας πάντα την καθοδήγησή τους.

Νοέμβριος: Θα υπάρχει ευτυχία σε γενικό επίπεδο και θα αποκτήσετε επιτέλους αυτό που πάντα θέλατε.

Δεκέμβριος: Παραμείνετε ταπεινοί στην επιτυχία και μην επιτρέψετε στην υπερηφάνεια να σας κάνει να κοιτάξετε υποτιμητικά ανθρώπους που σας βοήθησαν να φτάσετε εδώ που βρίσκεστε τώρα.

https://www.instagram.com/p/CmJQejAoXbq/

Συμβουλή

Το 2023 δεν είναι μια χρονιά για να μπείτε σε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, γιατί θα χάσετε όλα όσα έχετε εργαστεί σκληρά για να πετύχετε. Να είστε προσεκτικοί και να αναζητάτε πάντα καθοδήγηση πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε μπορεί να σας κοστίσει. Να ακολουθείτε την καρδιά σας, να περιβάλλεστε με αξιόπιστους ανθρώπους, να ακούτε το ένστικτό σας και να πιστεύετε στον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department