Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Υδροχόο και το 2023

Το 2023 θα είναι γεμάτο ελπίδα, αισιοδοξία, δεσμεύσεις και θετικές εξελίξεις



Θα έχετε μια αρκετά αξιοπρεπή και ευνοϊκή χρονιά. Θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη ζωή σας πράγματα στα οποία κάποτε δεν είχατε ελπίδα. Βρείτε έμπνευση και κίνητρο από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και θυμηθείτε πως ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσετε να εργάζεστε πάνω στα όνειρά σας. Το 2023 θα είναι γεμάτο ελπίδα, αισιοδοξία, δεσμεύσεις και θετικές εξελίξεις.

Νέες εμπειρίες θα καθορίσουν την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε, αν και πολύ σύντομα θα μπορείτε να εργαστείτε στους στόχους σας και να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συνεχίστε να νιώθετε ευτυχείς, καθώς θα έχετε ό,τι χρειάζεται για να βελτιώσετε τη ζωής σας και να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες σας. Προκλήσεις θα έρχονται και θα φεύγουν, αλλά θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να τις αντιμετωπίσετε.

Οι Υδροχόοι θα ανακαλύψετε το 2023 ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά σας, κάτι που θα σας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε τη ζωή. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί ριζικά, οπότε θα έχετε περίσσια χρήματα τόσο για να αποταμιεύσετε, όσο και για να επενδύσετε σε νέα έργα. Σίγουρα δεν θα σας λείψουν τα ταξίδια, αν και τα περισσότερα θα χρειαστεί να γίνουν για επαγγελματικούς σκοπούς.

Θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε επαγγελματικό επίπεδο και οι εργασίες σας θα κυλούν χωρίς προβλήματα, ενώ το οικογενειακό σας περιβάλλον θα χαρακτηρίζεται από χαρά και ευτυχία. Η νέα χρονιά είναι θετική για να πάρετε δεσμεύσεις ή να μεγαλώσετε την οικογένειά σας με νέα μέλη, αλλά να θυμάστε πως δεν θα πρέπει να παραμελήσετε την υγεία σας και να κουράζετε τον οργανισμό σας αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας.

Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στη ζωή σας και θα είναι στο χέρι σας να τις χρησιμοποιήσετε για να καλυτερέψετε το μέλλον σας. Η καλή τύχη θα σας χαμογελάει, ενώ ό,τι σχέδια είχατε ξεκινήσει και είχαν σταματήσει, θα ξαναπάρουν μπροστά. Θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους να σας προσέχουν και σε δύσκολες στιγμές δεν θα νιώσετε μόνοι, αφού θα μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους και να σας καθοδηγήσουν. 

Εάν μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και κάνετε σωστά βήματα, θα οδηγήσετε τη ζωή σας στον σωστό δρόμο και θα υπάρξει ισορροπία. Να θυμάστε μόνο πως όση προσοχή θα δείξετε στα επαγγελματικά σας, την ίδια προσοχή θα πρέπει να δείξετε και σε προσωπικό επίπεδο.

https://www.instagram.com/p/CmoIj83MnQS/

Σχέσεις & Έρωτας

Η Αφροδίτη, ως πλανήτης της αγάπης, φέτος έχει βάλει σκοπό να ασκήσει την επιρροή της για να επιτρέψει να απολαύσετε υγιείς και ευτυχισμένες σχέσεις με περιθώρια επισημοποίησης και απόκτησης απογόνου. Θα είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τον σύντροφό σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, καθώς θα υπάρχει άπλετη κατανόηση και πολύ καλή επικοινωνία.

Όσοι είστε αδέσμευτοι ή έχετε βγει από μια σχέση που σας ράγισε την καρδιά, το 2023 θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Οπότε σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας και να αρχίστε να βγαίνετε ραντεβού, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να βρείτε κάποιον που θα σας εκτιμήσει όπως ακριβώς είστε και χωρίς να περιμένει πολλά από εσάς.

Στον οικογενειακό σας χώρο δεν θα ξέρετε τι να χειριστείτε πρώτα, καθώς όλα θα σας φαίνονται σημαντικά. Όμως, για να κυλούν όλα αρμονικά θα πρέπει πρώτα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μετά να βάλετε τάξη ή να αναλάβετε ευθύνες για άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Επεξεργαστείτε σχέδια που έχετε και ζητήστε τη βοήθειά τους για την επίτευξη ενότητας, ειρήνης και αρμονίας στον προσωπικό σας χώρο.

Το 2023 θα πρέπει να μάθετε πώς να αλληλεπιδράτε με τους γύρω σας και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Θα είναι χρήσιμο να επιτρέψετε σε άλλα άτομα να έρθουν στη ζωή σας, ώστε να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Εξοικειωθείτε με ό,τι συμβαίνει και μην απομονώνεστε.

 https://www.instagram.com/p/Cmji4ITuvjF/

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Η καριέρα σας φέτος θα έχει ανοδική τροχιά και θα πρέπει να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας. Οι συνεργάτες σας αλλά και άτομα κύρους, θα αισθάνονται περήφανοι για εσάς και υπάρχει πιθανότητα να λάβετε αύξηση ή προαγωγή.

Βέβαια, αν σκέφτεστε να αλλάξετε πορεία στην καριέρα σας, αυτή δεν είναι η καλύτερη χρονιά για να το κάνετε. Πάρτε τον χρόνο σας και αξιολογήστε τις επιλογές που έχετε. Μείνετε σε αυτό που κάνετε και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που τόσο επιθυμείτε.

Θα υπάρχει σταθερή εισροή στα έσοδά σας και θα έχετε όσα χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά προσέξτε να μην ξοδεύετε τα χρήματά σας σε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Οι παρορμητικές αγορές είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνετε, ειδικά αν δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.

 https://www.instagram.com/p/CmgY_ewoqOK/

Υγεία

Βελτιώστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με όποιον τρόπο μπορείτε και μείνετε μακριά από καταχρήσεις. Διατηρήστε τη φόρμα σας ακολουθώντας υγιεινή διατροφή και καθημερινή κίνηση. Όσοι έχετε χρόνια προβλήματα υγείας επιβάλλετε να είστε πολύ προσεκτικοί και να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τα ιατρικά σας ραντεβού. Μην τα αμελήσετε ούτε αυτά, ούτε τυχόν αγωγή που πρέπει να ακολουθήσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε ενοχλητικά συμπτώματα και σίγουρα θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/CmgZgD6of_p/ 

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η χρονιά θα ξεκινήσει με πολλές προκλήσεις, όμως, θα τις ξεπεράσετε γιατί θα έχετε σωστούς συμμάχους.

Φεβρουάριος: Η αυτοπεποίθηση που έχετε θα σας επιτρέψει να κάνετε θαύματα στη ζωή σας.

Μάρτιος: Μείνετε σίγουροι για τις ικανότητές σας και χρησιμοποιήστε τες για να βελτιώσετε τη ζωή σας. 

Απρίλιος: Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι ευχαριστημένα μαζί σας και θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

Μάιος: Ακολουθήστε την καρδιά σας και εξετάστε τις αποφάσεις και τις επιλογές σας πριν τις κάνετε πράξη.

Ιούνιος: Ο μήνας θα είναι γεμάτος με θετικά αποτελέσματα. Να είστε ευτυχισμένοι και να γιορτάσετε τα ορόσημα στη ζωή σας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ιούλιος: Πρέπει να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και να πάρτε τις καταστάσεις υπό τον έλεγχό σας.

Αύγουστος: Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας γιατί καταφέρατε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που σας κρατάει πίσω.

Σεπτέμβριος: Να είστε ευγνώμονες για ό,τι έχετε στη ζωή σας και μοιραστείτε τη χαρά σας με αγαπημένα πρόσωπα.

Οκτώβριος: Βρείτε τρόπους να μειώσετε απροσδόκητες δαπάνες που θα σας προκαλέσουν πίεση στα οικονομικά σας.

Νοέμβριος: Η καριέρα σας θα έχει σημαντική άνοδο, λόγω της σκληρής δουλειάς αλλά και της αποφασιστικότητάς σας.

Δεκέμβριος: Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, πρέπει να προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που θα προκύψουν.

 https://www.instagram.com/p/CmdQvw2Luzh/

Συμβουλή

Θέστε ρεαλιστικούς στόχους που μπορείτε να πετύχετε, γιατί ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις που να μην ταιριάζουν με τον περίγυρό σας. Ξεφορτωθείτε ανθρώπους και πράγματα που δεν εξυπηρετούν κάποιο σκοπό και περιβάλλετε τον εαυτό σας με ό,τι σας ενθαρρύνει να γίνετε καλύτεροι. Φέτος, δεν υπάρχει χάσιμο χρόνου γιατί πρέπει να ολοκληρώσετε τα πάντα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024