Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 21 Ιανουαρίου

Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και ό,τι σας ενοχλεί πραγματικάΚΡΙΟΣ: Επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που σας λένε οι φίλοι σας και μην είστε μονόπλευροι. Δεν ωφελεί να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις, οπότε μην ανοίγετε τέτοιες κουβέντες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και ό,τι σας ενοχλεί πραγματικά. Με τη βοήθεια της λογικής θα αποφύγετε εντάσεις και δυσκολίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε κάποια όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και μην κάνετε όλα τα χατίρια. Μη δείξετε φόβο μπροστά σε ένα συνεργάτη που κάνει επίδειξη εξουσίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην καταπιέζεστε αν τα πιστεύω σας συγκρούονται με αυτά των συνεργατών σας. Ξεπεράστε ψυχολογικά προβλήματα, ακούγοντας την καρδιά σας και αφήνοντάς την να σας οδηγήσει.

 

ΛΕΩΝ: Σε θέματα επαγγελματικά έχετε αρκετή πυγμή, γι’ αυτό μην είστε μετριοπαθείς. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από μια συνεργασία και προβάλετε τα σχέδιά σας σε άτομα κύρους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκινήστε δυναμικά τη σημερινή μέρα με θετική σκέψη και χαμόγελο. Η διπλωματία θα είναι για τα επαγγελματικά σας σχέδια ένας σημαντικός παράγοντας.

 

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία για προσωπική προβολή. Ευνοείται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν. Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας και τοποθετήστε τα χρήματά σας, σε επενδύσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται υπό πίεση. Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων, θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Μην απελπιστείτε εάν οι υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι πέσουν στο κενό, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τις είχατε ανάγκη.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει. Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου

Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας, κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ερωτικό ωροσκόπιο Μαρτίου 2024: η αγάπη ξυπνά με τη φύση

Ετοιμαστείτε να νιώσετε την άνοιξη στην καρδιά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου

Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου

Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας, κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς απο τις έμμονες ιδέες

Το αύριο δεν περιμένει… ούτε η ζωή σου

FOOD

Το ωφέλιμο διατροφικό προφίλ της ρίγανης

Η ρίγανη θεωρείται βασικό βότανο σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο και εκτός από άρωμα και γεύση προσφέρει και πολλά υγιεινά οφέλη