Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 31 Ιανουαρίου

Θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και θα αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα



ΚΡΙΟΣ: Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά. Ζητήστε αποδείξεις για αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με πρακτικές μεθόδους. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά τους θα έχετε κοινωνική καταξίωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε μάχες όπου χρειαστεί χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεπερνάτε τα όριά σας με ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μία εκδρομή. Η μέρα είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας.

 

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και προετοιμάστε το έδαφος με συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο, ώστε να ευνοηθεί το όποιο ξεκίνημά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πτοηθείτε, γιατί δίπλα σας θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας και θα σας δώσουν απλόχερα τη συμπαράστασή τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να είστε συνεπείς και να διατηρείτε το μέτρο. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις που θα βλάψουν τον οργανισμό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σας απασχολήσουν και πάλι τα οικονομικά σας που όπως φαίνεται θα είναι και ο κύριος τομέας που τραβάει το ενδιαφέρον σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρώντας μια καλή πορεία στον συναισθηματικό σας τομέα, θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και θα αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάσετε με τους φίλους ή τον σύντροφό σας, αφήνοντας πίσω σκέψεις που θα μπορούσαν να σας γεμίσουν αρνητική ενέργεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιώντας σωστά την επιμονή και τη σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων σας, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να σας γίνουν από φιλικά σας πρόσωπα.

 

ΙΧΘΥΣ: Επειδή τη ζωή δεν την περιγράφουμε αλλά την ζούμε ακόμα και αν έχει τα περίεργά της, προσπαθήστε να κρύψετε ό,τι χρειάζεται αλλά και να ζήσετε τις στιγμές.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ