Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 4 Μαρτίου

Μικρές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε έναν καινούριο τρόπο ζωής



ΚΡΙΟΣ: Είναι σκόπιμο να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο όταν θα μπαίνετε στη φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά περισσότερο θα αλλάξετε τις συντροφιές σας και καινούρια άτομα θα μπουν στη ζωή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να δείτε με σύνεση τι ρόλο παίζουν οι άλλοι στη ζωή σας. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις τα σενάρια που θα παιχτούν γύρω σας θα είναι αρκετά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να απομονωθείτε για να χαλαρώσετε, καθώς η μέρα δεν προτείνεται για να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ειδικά με τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου.

 

ΛΕΩΝ: Η συμπαράσταση, οι καλές ιδέες και η συντροφικότητα, είναι οι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η μέρα προσφέρετε για γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντί να πείτε δεν αντέχω, κάντε αισιόδοξες σκέψεις και πείτε στον εαυτό σας μπορώ. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα θέσετε σε κίνδυνο ούτε την καριέρα, ούτε την αισθηματική σας ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας ακόμα και αν αυτό σας πιέζει και μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση, για να αποφύγετε τις καθημερινές ταλαιπωρίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε τις ιδέες που είχατε για τη φροντίδα του εαυτού σας εσωτερικά και εξωτερικά και σταματήστε να παίζετε τον γιατρό του εαυτού σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήστε τη σταθερότητά σας. Προβάλετε το επαγγελματικό σας προφίλ και βρείτε καινούριους δρόμους για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούριο τρόπο ζωής, είναι προτιμότερες από μεγάλες που γίνονται στερητικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ό,τι σας ευχαριστεί δεν σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε διακοπές παρά λάθη.

 

ΙΧΘΥΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για να ανακουφιστείτε και για να μη διαπιστώσετε ότι για μια ακόμα φορά δεν προσέξατε τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ