Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 9-15/4

Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά



Στις 12 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ό,τι σχετίζεται με τον συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Στις 11 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα. Στις 14 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, είναι δύσκολη και ακατάλληλη όψη σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

 

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε με διάφορους καινούριους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εάν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές. Προτιμήστε να μην αναλωθείτε με συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Κάθε απόπειρα διαλόγου θα πέσει στο κενό, οπότε αφήστε το για αργότερα. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα, εξετάστε σωστά τα γεγονότα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο αρνητισμός που υιοθετείτε τον τελευταίο καιρό, ρίχνει τη ζωντάνια και το κέφι του συντρόφου σας. Αν συνεχίσετε να φέρεστε απότομα, θα βάλετε δυναμίτη στη σχέση σας και θα καταστρέψετε ό,τι χτίζατε. Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει, χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το κλίμα αρχίζει να ζεσταίνεται οπότε κρατήστε αμείωτη την όρεξη και τον ενθουσιασμό σας, αλλά περιορίστε τα συναισθήματά σας που είναι ικανά να πνίξουν κάθε είδους λογική και να σας κάνουν να παραφερθείτε. Μπορείτε να φτιάξετε το κλίμα στην προσωπική σας ζωή, αν αυτό που επικρατεί δεν είναι θετικό. Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις μακριά από την προσωπική σας ζωή, μέχρι να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση, γιατί οι διφορούμενες γνώμες που θα ακούτε από τους άλλους γύρω σας, θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα υπάρξουν πολλές προσφορές στον ερωτικό τομέα και έτσι θα έχετε περιθώρια επιλογών πριν καταλήξετε κάπου. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε.

 

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν δε σας πιάσουν μεγάλες εκδηλώσεις τρυφερότητας και συναισθημάτων, θα έχετε κάνει ένα ακόμα βήμα προς την προσέγγιση αυτής που εσείς θεωρείτε τέλεια σχέση και θα φέρετε πιο κοντά τον σύντροφό σας με αυτά που θα πείτε. Όσοι είστε αδέσμευτοι και περιμένετε να ερωτευθείτε μάλλον πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή, γιατί οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να σας σπρώξουν σε λάθος άνθρωπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε στο παρελθόν, αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Οι εντάσεις θα μειωθούν αισθητά σε όσους είστε δεσμευμένοι, ακόμα και αν θα τύχει να προβληματιστείτε περισσότερο. Αρχίζει μέσα σας ένα ξεκαθάρισμα, που θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά αυτά που έχετε με το σύντροφό σας, αλλά και να κατανοήσετε τα λάθη στη συμπεριφορά σας και κατά πόσο επηρεάζουν την υπάρχουσα σχέση σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας. Κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στον οικογενειακό σας χώρο μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις, εάν δεν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για αυτά που σας ενοχλούν. Μια θύελλα από γεγονότα θα βάλει στο στόχαστρο τις μεταξύ σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά παράλληλα και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης για μερικές από αυτές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μικρά καβγαδάκια με φιλικά πρόσωπα δεν πρέπει να σας απασχολούν, αφού θα προκύψουν από απόψεις που δε συμβαδίζουν. Οπότε, μην ξεσπάσετε σε όσους δε φταίνε προκειμένου να εκτονωθείτε. Έτσι κι αλλιώς οι μέρες, θα σας υποχρεώσουν να βάλετε σε τάξη, αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και κοινωνικές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό στην υγεία σας και η επιτυχία είναι σίγουρη. Με μια πιο προσεγμένη διατροφή, θα μπορέσετε να αναδείξετε καλύτερα την ομορφιά σας. Αφήστε για αργότερα πειράματα με το στυλ σας. Μην αφήσετε τη ψυχολογία σας να πέσει, κάποιες στιγμές που θα πιέζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, γιατί θα δημιουργήσετε μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για προβλήματα που δεν υπάρχουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακολουθήστε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στην εργασία σας, με λιγότερες ανταγωνιστικές σχέσεις και αφήνοντας ελάχιστα να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας οικογενειακά πρόσωπα. Προσέχετε πως θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν ορισμένα εμπόδια στις συλλογικές σας δραστηριότητες. Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΙΧΘΥΣ: Τα κακώς κείμενα αρχίζουν να εξομαλύνονται, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε δυνατότητα να ρυθμίσετε χρόνιες υποθέσεις προς όφελός σας. Λανθασμένες κινήσεις στα οικονομικά ή τα συμφέροντά σας, τακτοποιούνται εν μέρει, ενώ δεν είναι απίθανο μέσα από νέες δραστηριότητες να αποκομίσετε νέα έσοδα. Κρατήστε ό,τι σας έρθει με σύνεση και όπου μπορείτε κάντε περικοπές στα έξοδα για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024