Ζώδια Πέμπτης 20 Απριλίου

Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Από τη μία θα έχετε παρανοήσεις και από την άλλη θα αγγίξετε τα όνειρά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις για να προλάβετε απρόοπτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα.

 

ΛΕΩΝ: Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δεν θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας. Δεν θα σας λείπει η δύναμη και το θάρρος, για να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρό σας. Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές, απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν γίνετε και δεν χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί. Το περισσότερο ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν το παρακάνετε να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα. Εάν χρειαστεί να αλλάξετε προσανατολισμό, μη διστάσετε να κάνετε κάποια μικρά βήματα για αρχή και προχωρώντας περισσότερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο δυναμισμός σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η ενεργητικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Εάν καταναλώνεστε με γνώμονα τη λογική, παρουσιάστε ωραίες προοπτικές στον οικονομικό σας τομέα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οργανώστε καλύτερα τις πρωτοβουλίες σας και διδαχθείτε μέσα από παλιά σφάλματα ή παραλείψεις, για να δημιουργήσετε το υπόβαθρο μιας σταθερής και διαρκούς ανάπτυξης.

 

ΙΧΘΥΣ: Σε συνδυασμό με τη λογική μπορείτε να επιδιώξετε το καλύτερο, μια που τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα είναι έντονα και θα χρειάζονται προσοχή. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares