Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 20 Απριλίου

Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους



ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Από τη μία θα έχετε παρανοήσεις και από την άλλη θα αγγίξετε τα όνειρά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις για να προλάβετε απρόοπτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα.

 

ΛΕΩΝ: Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δεν θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας. Δεν θα σας λείπει η δύναμη και το θάρρος, για να προβείτε σε καινούρια ξεκινήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρό σας. Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές, απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν γίνετε και δεν χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί. Το περισσότερο ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν το παρακάνετε να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα. Εάν χρειαστεί να αλλάξετε προσανατολισμό, μη διστάσετε να κάνετε κάποια μικρά βήματα για αρχή και προχωρώντας περισσότερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο δυναμισμός σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η ενεργητικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Εάν καταναλώνεστε με γνώμονα τη λογική, παρουσιάστε ωραίες προοπτικές στον οικονομικό σας τομέα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οργανώστε καλύτερα τις πρωτοβουλίες σας και διδαχθείτε μέσα από παλιά σφάλματα ή παραλείψεις, για να δημιουργήσετε το υπόβαθρο μιας σταθερής και διαρκούς ανάπτυξης.

 

ΙΧΘΥΣ: Σε συνδυασμό με τη λογική μπορείτε να επιδιώξετε το καλύτερο, μια που τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα είναι έντονα και θα χρειάζονται προσοχή.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»