Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 21 Απριλίου

Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε δεν είναι απαραίτητο να εκραγείτε



ΚΡΙΟΣ: Πάρτε ουσιαστικές αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας και εργαστείτε για την υλοποίησή τους. Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε μέρος των ονείρων σας, καθώς ο επαγγελματικός σας τομέας θα λειτουργεί περίφημα, ενώ παράλληλα θα τονώνεστε από την οικογενειακή σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη δεν θα σας γυρίσει την πλάτη, γι’ αυτό μην συγκρίνετε τις καταστάσεις με τις παλιές και μην κάνετε το σφάλμα να περιμένετε πολύ πιο εντυπωσιακές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μην πέσετε στη παγίδα της μόδας διαλέξτε μόνο αυτά που ανταποκρίνονται στο δικό σας γούστο και στην αίσθησή σας περί καλαισθησίας.

 

ΛΕΩΝ: Δείτε για καλό τις αντιξοότητες που θα υπάρξουν και χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε καλύτερα με ποιον τρόπο θα φτάσετε στους στόχους που πραγματικά επιθυμείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφασίστε να αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έχετε για προσωπική εξέλιξη και αφήστε τις φιλοδοξίες σας να αρχίσουν να παίρνουν μορφή από τις δικές σας αποτελεσματικές προσπάθειες.

 

ΖΥΓΟΣ: Από εκεί που δεν θα το περιμένετε θα δημιουργηθούν καινούριες πηγές εσόδων και θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σαφώς πιο ανακουφισμένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητα πολλές φορές να σας φαίνεται και να είναι κουραστική, αλλά ως αντιστάθμισμα σας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες και ανέλπιστες εκπλήξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εμφανιστείτε περισσότερο συναισθηματικοί και εκφράστε το τι νιώθετε, με έναν δικό σας τρόπο, που όμως πρέπει να φροντίσετε να μην περάσει απαρατήρητος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέστε σε προσωρινό έλεγχο τη φαντασία σας και να έχετε πάντα στον νου σας, πως το κάθε πρόβλημα είναι και μια ευκαιρία πιο κοντά στην αλήθεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε δεν είναι απαραίτητο να εκραγείτε, να αγανακτήσετε ή να κλειστείτε προβληματισμένοι στον εαυτό σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αρκετοί από τους φίλους σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε πραγματικές και δραστικές λύσεις για τα προσωπικά σας προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.