Ζώδια Παρασκευής 21 Απριλίου

Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε δεν είναι απαραίτητο να εκραγείτε

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε ουσιαστικές αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας και εργαστείτε για την υλοποίησή τους. Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε μέρος των ονείρων σας, καθώς ο επαγγελματικός σας τομέας θα λειτουργεί περίφημα, ενώ παράλληλα θα τονώνεστε από την οικογενειακή σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη δεν θα σας γυρίσει την πλάτη, γι’ αυτό μην συγκρίνετε τις καταστάσεις με τις παλιές και μην κάνετε το σφάλμα να περιμένετε πολύ πιο εντυπωσιακές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μην πέσετε στη παγίδα της μόδας διαλέξτε μόνο αυτά που ανταποκρίνονται στο δικό σας γούστο και στην αίσθησή σας περί καλαισθησίας.

 

ΛΕΩΝ: Δείτε για καλό τις αντιξοότητες που θα υπάρξουν και χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε καλύτερα με ποιον τρόπο θα φτάσετε στους στόχους που πραγματικά επιθυμείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφασίστε να αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έχετε για προσωπική εξέλιξη και αφήστε τις φιλοδοξίες σας να αρχίσουν να παίρνουν μορφή από τις δικές σας αποτελεσματικές προσπάθειες.

 

ΖΥΓΟΣ: Από εκεί που δεν θα το περιμένετε θα δημιουργηθούν καινούριες πηγές εσόδων και θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σαφώς πιο ανακουφισμένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητα πολλές φορές να σας φαίνεται και να είναι κουραστική, αλλά ως αντιστάθμισμα σας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες και ανέλπιστες εκπλήξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εμφανιστείτε περισσότερο συναισθηματικοί και εκφράστε το τι νιώθετε, με έναν δικό σας τρόπο, που όμως πρέπει να φροντίσετε να μην περάσει απαρατήρητος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέστε σε προσωρινό έλεγχο τη φαντασία σας και να έχετε πάντα στον νου σας, πως το κάθε πρόβλημα είναι και μια ευκαιρία πιο κοντά στην αλήθεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε δεν είναι απαραίτητο να εκραγείτε, να αγανακτήσετε ή να κλειστείτε προβληματισμένοι στον εαυτό σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αρκετοί από τους φίλους σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε πραγματικές και δραστικές λύσεις για τα προσωπικά σας προβλήματα. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares