Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 22 Απριλίου

Το θάρρος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας



ΚΡΙΟΣ: Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε ένα πρόσωπο σε εσάς που δεν είχατε ξαναδεί. Θα έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε, αλλά μην εκφράζετε τις απόψεις σας εκτός τόπου και χρόνου.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίησή των σχεδίων σας. Χρειάζεται να είστε σοβαροί, υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, αν θέλετε τα θέματά σας να προχωρήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγωνιστείτε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε. Παρά τις συναισθηματικές εντάσεις εσείς θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το θάρρος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στις οικονομικές συναλλαγές με τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις.

 

ΛΕΩΝ: Οι καθημερινοί σας ρυθμοί εντείνονται και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται. Θα είστε απορροφημένοι στις εργασιακές υποχρεώσεις, αλλά η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αυξημένη αισιοδοξία σας και η πίστη που έχετε στις προσωπικές σας δυνατότητες είναι προσόν. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό και όχι σε προσωπικό πεδίο.

 

ΖΥΓΟΣ: Ίσως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο. Οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν, κατά κάποιον τρόπο με άτομα από τον στενό κύκλο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε χωρίς να αναλάβετε περαιτέρω υποχρεώσεις και ευθύνες. Οι εξελίξεις ενισχύουν την σπουδαιότητα των άλλων σε αντίθεση με τη δική σας προοπτική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικοί συνεργάτες σας πικραίνουν και σας κάνουν να νιώθετε περιορισμένοι. Αναζητήστε εναλλακτικές διαδρομές για να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το σκεπτικό σας θα δρομολογήσει μια διαδικασία συνεννοήσεων, συμφωνιών και συμβιβασμών. Κρατήστε στην άκρη τις δικές σας αντεπιθέσεις και εκφράστε τες πολύ αργότερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να εναρμονίσετε τις δραστηριότητές σας με τις επιταγές των καιρών. Διανύετε αλλαγές στην επαγγελματική σας εξέλιξη και ανατροπές στα σχέδιά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Από εσάς απαιτείται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις κινήσεις σας. Προωθείτε κοινά σχέδια γνωρίζοντας πως αυτό απαιτεί θυσίες σε βάρος των όποιων εγωιστικών κινήτρων.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.