Ζώδια Πέμπτης 27 Απριλίου

Θα υπάρχει εύνοια αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια, σε ό,τι κι αν προκύψει

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Αναλάβετε πιο πρακτικές ευθύνες, αφού αισθάνεστε να κάνετε ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο εξωτερικό περιστατικό να σας απογοητεύσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας και του στενού σας περιβάλλοντος. Κρατήστε την πολιτική της σιωπής μέχρι να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θα είναι σωστές για το μέλλον σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν αποκλείεται να κληθείτε να αποφασίσετε οριστικά για κάποια θέματα. Μη βιαστείτε να αλλάξετε τις παρούσες καταστάσεις ή να αποκοπείτε από κάποιους ανθρώπους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα σας λείπουν τα υλικά μέσα για να υλοποιήσετε κάτι που σας αφορά. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να καλύψετε αρκετές από τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

 

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας. Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άτομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν τις οδηγίες τους. Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε τους στόχους σας φυλαχθείτε από καινούρια έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λάθος επιλογές ή αποφάσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλειά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι υποθέσεις αλλά και οι στόχοι σας, αρχίζουν να προχωρούν θετικά. Έρχονται καινούριες καταστάσεις και πρόσωπα να ενταχθούν στην προσωπική σας ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας. Μελετήστε σωστά οικονομικές συναλλαγές, αποφάσεις, κινήσεις και επαφές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει εύνοια αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια, σε ό,τι κι αν προκύψει. Όλα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Άτομα που δεν σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν, θα το κάνουν τώρα από μόνοι τους. Οι εναλλαγές στον συναισθηματικό και επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές.

 

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τον χρόνο να σας υποδείξει την πορεία πλεύσης, σε ό,τι δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares